Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mădălina Pavăl strânge doruri de la oameni în cadrul proiectului "Cu dorurile la vedere"

Mădălina Pavăl, fata care cântă doine în teniși, ne invită să ne deschidem inimile și să vorbim despre dorurile care ne frământă. Poveștile noastre vor intra în expoziția virtuală “Cu dorurile la vedere” și vor deveni disponibile publicului larg, fiind “expuse” pe Instagram și Facebook.

Publicat

pe

Mădălina Pavăl
Mădălina Pavăl

Pornind de la un "bol cu doruri", pus în joacă la intrarea concertului de lansare a albumului "Oamenii se fac dor", Mădălina Pavăl a ajuns să strângă dorurile oamenilor. Colecția a crescut organic și ceva mai târziu a apărut proiectul "Cu dorurile la vedere", o expoziție virtuală de povești de dor de bunici și de copilărie, de locuri și de oameni dragi.

Mădălina Pavăl: "Oamenii se fac dor" nu e doar o metaforă

"Reacțiile sunt oau! Am început proiectul cu puțin înainte de pandemie și l-am continuat după. Primesc multe, foarte multe mesaje de la oameni, care îmi spun dorurile lor. Pentru mine, asta a făcut izolarea mult mai acceptabilă. Am simțit că nu sunt singură, că toți trecem prin același “greu” numit viață și că tuturor ne fuge gândul la ceva sau la cineva de care ne e dor.

Ideea acestei mini-campanii a venit încă de la concertul de lansare când două prietene s-au gândit să pună la intrare “bolul cu doruri”, iar oamenii au reacționat foarte fain și au scris despre dorurile lor. Așa că am zis să facem un “bol” mai mare, pe internet, unde altundeva?

Mădălina Pavăl

Mădălina Pavăl

"Oamenii se fac dor" nu e doar o metaforă. Noi chiar ne facem dor. Pe bune. Zi de zi. Am plecat de la faptul ca toți avem dorurile noastre. De acasa, de părinți, de iubiți, de copilărie.

În perioada pandemiei am auzit cuvântul dor și mai des, am primit și mai multe mesaje, poze și versuri. Dorul e un proces care ne maturizează, tot ziceam asta în concerte. Acum vad zilnic asta. Cred că am ieșit din aceasta perioada mai răbdători și mai bini cu noi. Eram fericiți și nu știam",  spune Mădălina.

Povești care au ajuns în expoziția "Cu dorurile la vedere":

"Sigur sunt și doruri care nu mai mor, la fel cum este dorul de veșnicia din mâinile bunicii. Din joaca degetelor ei s-au născut cele mai frumoase codițe." - Rucs Lipsa

"Așa sunt dorurile, vin atunci când nu te aștepți și nu pleacă atunci când vrei tu." – Silvia Pavăl

"Mi-e dor de naivitatea cu care credeam în copilărie că o să fie bine. Mi-e dor de curajul cu care mă îndrăgosteam sau visam, chiar dacă acum nu aș mai face asta. Era așa, mai mereu senin, fără prea multe bătăi de cap." - Andrei Lasc

"Dorurile-s simple: o dimineață la țară în care culegeam flori de tei. Era trocul pe care îl făcusem cu bunica - eu culeg tei, ea mă ajută să vând limonada la poartă. Dorul de familie laolaltă, de liniște. Un dor nostalgic și acum mai asumat." –Andreea Amaritei

Proiectul "Cu dorurile la vedere" continuă pe conturile de Facebook și Instagram ale Mădălinei Pavăl. Oricine poate trimite prin mesaje dorurile sale și ele vor fi publicate în expoziția de dor. Și, mai mult decât atât, următorul album al Mădălinei va fi inspirat din dorurile oamenilor, așa că oricine are curaj să povestească sincer despre ce îi e dor are și șansa de a și-l auzi cântat.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Ce artiști vin la Open Camp Vaslui 2021 - Lineup-ul complet, pe zile

Festivalul Open Camp Vaslui revine în 2021 cu o nouă ediție, cea de-a XII-a. Din lineup fac parte artiști și trupe ca Bruja, Kapushon, Timpuri Noi și Dirty Shirt.

Publicat

pe

Dirty Shirt
Dirty Shirt │ FOTO: P

După doi ani lungi și o ediție pandemică, festivalul Open Camp Vaslui se întoarce în colțul său de rai din pădure - Poligonul de tir Paiu, aflat la 2 km de orașul Vaslui, între 27 - 29 august 2021. Publicul va avea parte de trei zile de muzica live și reconectare cu natura.

Conform tradiției acestui eveniment, fiecare din cele trei seri de festival este dedicată unei zone muzicale diferite.

Lineup-ul pe zile la Open Camp Vaslui 2021:

  • Vineri, 27 august - Cojones Records, Rotaru, Bruja, Kapushon, B.M.C., R.O.A
  • Sâmbătă, 28 august - Hands of Angels, Stema, Timpuri Noi, Dirty Shirt
  • Duminică, 29 august - Suburbia 11, Frate Gheorghe, Mădălina Pavăl

"Ceea ce început ca un festival, a devenit în timp mult mai mult de atât"

"Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare. Totuși, ne-am bucurat când lumea ne-a spus că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă stradală, expoziții și altele.

În jurul festivalului s-a închegat, în timp, o comunitate de oameni care simt că au ceva la fel în suflet. După 12 ani, îi putem spune spiritul Open Camp, care este despre libertatea de exprimare, bucuria de a fi împreună, pasiunea pentru muzica live și iubirea față de cadrul natural în care an de an am creat amintiri.

Ceea ce început ca un festival, a devenit în timp mult mai mult de atât: o platformă de exprimare pentru tineri, un susținător al proiectelor pentru comunitate, o inițiativă de revitalizare urbană prin artă.

Și anul acesta ne propunem să aducem orașul la viață și să generăm un impact pozitiv în comunitate prin proiectele noastre, pe care le vom anunța în curând", au transmis organizatorii.

Bilete și abonamente pentru Open Camp Vaslui 2021:

  • Biletele și abonamentele la festival se pot achiziționa online. Un bilet ce asigură accesul la o zi de festival costă 50 de lei, iar un abonament pe 3 zile este 100 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Accesul la Open Camp Vaslui 2021:

Accesul la festival se va face conform reglementărilor în vigoare: pe bază de adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie), test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau test rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Testarea la fața locului nu va fi posibilă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending