Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Lucia a lansat o colecție de pandantive inspirate de artwork-ul albumului "Samsara"

Lucia a colaborat cu Mokko pentru o colecție de pandantive inedite, inspirate de artwork-ul celui mai recent album, "Samsara". Pandantivele sunt prelucrate din lemn de plop sau brad și sunt vopsite manual de către Lucia.

Publicat

pe

Lucia prezintă colecția de pandative "Lucia by Mokko"
Lucia prezintă colecția de pandative "Lucia by Mokko"

Colecția "Lucia by Mokko" cuprinde 5 modele de pandantive, în formă de inimă sau cerc. Desenele sunt inspirate de artwork-ul "Samsara" și au fost pictate de Lucia folosind culori acrilice pe bază de apă.

"Pe Oana am cunoscut-o în 2012 prin Global Records, ea a fost printre primii oameni care au fost acolo când s-a născut proiectul Lucia. De atunci ne-am lipit una de alta și nu-mi vine să cred cât timp a trecut, parcă e o veșnicie. Câțiva ani mai târziu s-a născut și Mokko și am fost super mare fană de la primele creații, fană și inclusiv mândră posesoare de inimi Mokko. Mi-am dorit de când a apărut "Samsara" să facem o colecție împreună, cu pandantive pe care să pictez și eu, dar abia acum s-a materializat. Așa că here it is, we present to you our baby: Lucia by Mokko!", declară Lucia.

"De Lucia mă leagă o prietenie de aproape 10 ani, împărtășim aceleași valori și bun simț estetic, așa că sunt convinsă că atât comunitatea noastră, cât și fanii Luciei vor aprecia colecția pe care am creat-o împreună", a declarat Oana.

Pandativele "Lucia by Mokko" au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă. Vin însoțite de un șnur din material textil, reglabil, fiind disponibile pe shop-ul overground.ro la prețul de 75 de lei.

Albumul "Samsara" este al doilea album al Luciei și a fost lansat la începutul anului 2018. Cu single-uri ca "FRTHR", "Food Chain" sau "Catastrophe", albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră, o veritabilă "renaștere", și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Lucia lansează EP-ul "IMMERSIA" în Control Club; Valeria Stoica va fi invitat special

Lucia lansează al treilea material de studio, un EP cu 5 piese, intitulat "IMMERSIA". Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 25 februarie, în Control Club.

Publicat

pe

Lucia
Lucia │ FOTO: Raluca Mărgescu

Prefigurat de single-urile "Who", "Rogue" și "Simple", EP-ul "IMMERSIA" explorează un sound indie/ art pop modern. Fiind un material muzical născut în perioada pandemiei, "IMMERSIA" a avut parte inițial de o lansare neconvențională: un concert live filmat în mijlocul pădurii din Parcul Național Comana, înregistrat, mixat și masterizat pentru o experiență audio 360 imersivă. Vineri, 25 februarie 2022, la club Control, va avea loc concertul oficial de lansare al noului EP. Concertul va avea și un invitat special, în persoana Valeriei Stoica - ea va interpreta o piesă surpriză alături de Lucia.

Lucia: "Chiar dacă am făcut o lansare online în octombrie, evident că nimic nu se compară cu un performance live unde oamenii sunt acolo cu noi în sală"

"Ne bucurăm enorm că avem ocazia în sfârșit să prezentăm EP-ul IMMERSIA într-un concert live, pentru prima oară de când a fost lansat în toamna anului trecut. Cu ocazia asta ne întoarcem și în club Control, unde n-am mai cântat de vreo 5 ani, deci e o dublă ocazie de petrecut. Chiar dacă am făcut o lansare online în octombrie, evident că nimic nu se compară cu un performance live unde oamenii sunt acolo cu noi în sală. O să fie de râs, de plâns, de ascultat, de dansat, de băut, de ce vrea fiecare: o să fie frumos. Ne vedem acolo!" – Lucia

EP-ul "IMMERSIA" conține piesele: Simple (THE CALCULATION), Who (THE ANIMAL), Rogue (THE FLIGHT), Backseat (THE NOISE) și All of the Worlds (THE END). Fiecare dintre ele este însoțită de un artwork dedicat cu reprezentări vizuale randate 3D de către artistul vizual Matei Băcanu (@unmatei).

Despre concert:

Accesul la concert se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

  • persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Despre Lucia

Probabil primul star YouTube al României, Lucia a debutat în 2012 cu single-ul „Silence" – acesta aducându-i peste 27 de milioane de vizualizări și legiuni de fani în toată lumea. Până acum a lansat 3 materiale de studio: albumele Silence (2015) și Samsara (2018) și EP-ul IMMERSIA (2021).

Live, Lucia cântă într-un format de trupă, cu chitara bass, tobele, clapele și ocazionalul violoncel oferind un cadru expresiv pentru interpretarea compozițiilor sale. A participat deja la mari festivaluri naționale precum Untold (2018), și a deschis de asemenea concertele unor artiști internaționali precum Asaf Avidan (2016) și Kimbra (2019). În 2021 a făcut parte din selecția pentru ediția online a Eurosonic Noorderslag, cel mai mare festival showcase din Europa și s-a numărat printre finaliștii programului de talente HEMI Music Awards.

Citește în continuare

Trending