Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Lucia a lansat o colecție de pandantive inspirate de artwork-ul albumului "Samsara"

Lucia a colaborat cu Mokko pentru o colecție de pandantive inedite, inspirate de artwork-ul celui mai recent album, "Samsara". Pandantivele sunt prelucrate din lemn de plop sau brad și sunt vopsite manual de către Lucia.

Publicat

pe

Lucia prezintă colecția de pandative "Lucia by Mokko"
Lucia prezintă colecția de pandative "Lucia by Mokko"

Colecția "Lucia by Mokko" cuprinde 5 modele de pandantive, în formă de inimă sau cerc. Desenele sunt inspirate de artwork-ul "Samsara" și au fost pictate de Lucia folosind culori acrilice pe bază de apă.

"Pe Oana am cunoscut-o în 2012 prin Global Records, ea a fost printre primii oameni care au fost acolo când s-a născut proiectul Lucia. De atunci ne-am lipit una de alta și nu-mi vine să cred cât timp a trecut, parcă e o veșnicie. Câțiva ani mai târziu s-a născut și Mokko și am fost super mare fană de la primele creații, fană și inclusiv mândră posesoare de inimi Mokko. Mi-am dorit de când a apărut "Samsara" să facem o colecție împreună, cu pandantive pe care să pictez și eu, dar abia acum s-a materializat. Așa că here it is, we present to you our baby: Lucia by Mokko!", declară Lucia.

"De Lucia mă leagă o prietenie de aproape 10 ani, împărtășim aceleași valori și bun simț estetic, așa că sunt convinsă că atât comunitatea noastră, cât și fanii Luciei vor aprecia colecția pe care am creat-o împreună", a declarat Oana.

Pandativele "Lucia by Mokko" au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă. Vin însoțite de un șnur din material textil, reglabil, fiind disponibile pe shop-ul overground.ro la prețul de 75 de lei.

Albumul "Samsara" este al doilea album al Luciei și a fost lansat la începutul anului 2018. Cu single-uri ca "FRTHR", "Food Chain" sau "Catastrophe", albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră, o veritabilă "renaștere", și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu.

Comentează

Trending