Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Lucia a lansat o colecție de pandantive inspirate de artwork-ul albumului "Samsara"

Lucia a colaborat cu Mokko pentru o colecție de pandantive inedite, inspirate de artwork-ul celui mai recent album, "Samsara". Pandantivele sunt prelucrate din lemn de plop sau brad și sunt vopsite manual de către Lucia.
Lucia prezintă colecția de pandative

Lucia prezintă colecția de pandative "Lucia by Mokko"

Colecția "Lucia by Mokko" cuprinde 5 modele de pandantive, în formă de inimă sau cerc. Desenele sunt inspirate de artwork-ul "Samsara" și au fost pictate de Lucia folosind culori acrilice pe bază de apă.

"Pe Oana am cunoscut-o în 2012 prin Global Records, ea a fost printre primii oameni care au fost acolo când s-a născut proiectul Lucia. De atunci ne-am lipit una de alta și nu-mi vine să cred cât timp a trecut, parcă e o veșnicie. Câțiva ani mai târziu s-a născut și Mokko și am fost super mare fană de la primele creații, fană și inclusiv mândră posesoare de inimi Mokko. Mi-am dorit de când a apărut "Samsara" să facem o colecție împreună, cu pandantive pe care să pictez și eu, dar abia acum s-a materializat. Așa că here it is, we present to you our baby: Lucia by Mokko!", declară Lucia.

"De Lucia mă leagă o prietenie de aproape 10 ani, împărtășim aceleași valori și bun simț estetic, așa că sunt convinsă că atât comunitatea noastră, cât și fanii Luciei vor aprecia colecția pe care am creat-o împreună", a declarat Oana.

Pandativele "Lucia by Mokko" au un strat superior de vernis lucios și sunt rezistente la apă. Vin însoțite de un șnur din material textil, reglabil, fiind disponibile pe shop-ul overground.ro la prețul de 75 de lei.

Albumul "Samsara" este al doilea album al Luciei și a fost lansat la începutul anului 2018. Cu single-uri ca "FRTHR", "Food Chain" sau "Catastrophe", albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră, o veritabilă "renaștere", și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu.

Citește mai multe despre Lucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Netflix lansează o colecție de filme și seriale ce au ca subiect principal afro-americanii

Netflix a realizat o bibliotecă cinematografică compusă din filme și producții TV ce prezintă aspecte din experiențele afro-americanilor. Scopul acestei...

Închide