Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Lineup-ul EXIT Festival 2020 prinde contur cu primii artiști confirmați

Reprogramat în luna august, EXIT Festival din Serbia merge înainte cu organizarea unei ediții în condiții pandemice. Organizatorii au anunțat primii artiști din lineup-ul reconfigurat pentru 2020.
Exit Festival 2020

Exit Festival 2020 │ FOTO: EXIT Festival / Global Publicity

EXIT Festival 2020 rămâne în picioare, așa cum au anunțat organizatorii la începutul lunii iunie. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 - 16 august, urmând a se ține cont de toate recomandările experților în sănătate din Serbia. Chiar dacă festivalul va beneficia de cel puțin 20 de scene și zone de concert, capacitatea totală va fi redusă la jumătate, audiența de 55,000 de participanți pe zi, în condiții normale, reducându-se la un maxim de 27,000.

LINEUP-ul EXIT festival 2020

Din lineup-ul ediției din 2020 vor face parte Robin Schulz, Meduza, Ofenbach, BURAK YETER, Dj Regard, Amelie Lens, Nina Kraviz, Marcel Dettmann, Denis Sulta, Roni Size, Paul Kalkbrenner, Andrew Meller, ARTBAT și Black Coffee, printre alții. Organizatorii vor adăuga noi artiști în lineup în zilele următoare, promițând publicului surprize.

VIDEO: Artiști confirmați la EXIT Festival 2020

"Am primit foarte multe mesaje și e-mailuri de sprijin de la alți promoteri de festival, agenți de booking și artiști care văd în EXIT un semn al unei viitoare renașteri pentru întreaga industrie a evenimentelor. Dar și mai important de atât, e un semn pentru întreaga societate că ce a fost mai rău a trecut", spune Dušan Kovačević, fondatorul EXIT.

Bilete și abonamente pentru EXIT Festival 2020:

Biletele au fost repuse în vânzare de la 1 iunie. Publicul are încă la dispoziție opțiunea de recuperare a banilor de pe biletele cumpărate, dacă se hotărăsc să nu participe la festival.

Exit Festival, ce împlinește 20 de ani de la prima ediție, este un eveniment premiat de două ori cu Best Major Festival în cadrul European Festivals Awards. În lineup-ul ediției de anul acesta erau confirmați inițial David Guetta, Fatboy Slim, Sepultura, Kosheen și James Arthur, printre alții.

Citește mai multe despre Nina KravizRobin Schulz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Akon va construi un "cripto oraș" de 6 miliarde de dolari în Senegal

Akon este un om cu multe talente, având un CV stufos (cântăreț, rapper, producător). Ceea ce puțini știu, însă, este...

Închide