Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Lars Ulrich i-a mulțumit unei asistente medicale printr-o apariție surpriză la "Jimmy Kimmel Live" - VIDEO

De la începutul carantinei, Jimmy Kimmel a onorat lucrătorii din domeniul sănătății din primele linii ale pandemiei globale. În cadrul ediției de aseară a emisiunii #HealthCareHero, Kimmel i-a făcut o surpriză lui Tracey Bednar, o asistentă din Long Island și superfan Metallica.
Lars Ulrich în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)

Lars Ulrich în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)

Tracey Bednar este asistentă la secția de pediatrie. Femeia a povestit despre experiența COVID-19 la copii, despre simptomele acestora, care diferă față de cele ale adulților. Întrebată cum se relaxează după o zi stresantă de muncă, Tracey a mărturisit că îi place să joace golf, să practice yoga și să asculte la maximum piese Metallica. Melodia preferată este "Enter Sandman", pe care o ascultă în mașină, pe drumul spre casă.

După această ultimă dezvăluire, pe ecran a apărut Lars Ulrich, lăsând-o pe Tracey cu gura căscată. Muzicianul a glumit legat de modalitățile de relaxare ale lui Tracey, spunând că alături de golf și yoga, tot ce ar fi lipsit este muzica Metallica. Apoi, artistul i-a mulțumit asistentei pentru tot ceea ce face:

"În calitate de tată a trei copii, nu îți pot mulțumi suficient pentru ceea ce faci. Am stat aici și am ascultat ce ai spus. Cu toții, aici, în San Francisco, familia mea suntem atât de recunoscători pentru ceea ce faci. Și mulțumesc că Metallica face parte din viața ta și din drumul tău cu mașina spre casă", a spus Lars Ulrich.

Surprizele nu s-au oprit aici. Gazda emisiunii, Jimmy Kimmel i-a mărturisit lui Tracey că Big Lots, o importantă companie de retail din America îi oferă sumă de 10,000 de dolari, plus discount-uri și carduri cadou. Lars, de asemenea, i-a oferit bilete VIP la următorul concert Metallica din New York și o copie, semnată de toți membrii trupei, a unei ediții speciale "S&M2", ce va fi lansată în luna august.

VIDEO: Jimmy Kimmel & Lars Ulrich

Citește mai multe despre Lars UlrichMetallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor revine în 2020 la Antena 1, se fac înscrierile pentru sezonul 9

După un an de pauză, X Factor revine în grila postului Antena 1. Înscrierile se fac online, audițiile urmând să...

Închide