Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Lady Gaga își încurajează fanii să creeze propriile lor variante ale copertei albumului "Chromatica"

În colaborare cu Adobe, Gaga le-a cerut fanilor să devină creativi cu propriile interpretări ale planetei "Chromatica". Participanții pot câștiga o serie de premii atrăgătoare, de la abonamente Adobe, până la sume importante de bani. Mai multe detalii în articol.
Artwork Lady Gaga, BLACKPINK - Sour Candy (captură ecran)

Artwork Lady Gaga, BLACKPINK - Sour Candy (captură ecran)

Odată cu lansarea celui de-al șaselea album de studio, Lady Gaga ne-a prezentat "Chromatica" prin ochii ei. Acum, artista, câștigătoare a premiului Grammy, a făcut echipă cu Adobe și Live Nation pentru a provoca fanii să își folosească creativitatea pentru a aduce la viață propria interpretare a Chromatica, o planetă ancorată de egalitate.

Participanții se pot folosi de resursele Chromatica, adică de fotografii, logo-uri, compoziții sau ilustrații, pe care le pot descărca dintr-o arhivă exclusivă. De asemenea, aceștia trebuie să folosească aplicația Adobe preferată (Photoshop, Illustrator, Adobe Spark, etc).

"De-a lungul anilor, fanii mei și-au arătat în mod constant dragostea și creativitatea prin arta lor, și mă fac întotdeauna să mă simt atât de fericită și înțeleasă. Abia aștept să văd ce înseamnă <<Chromatica>> pentru ei", a spus Lady Gaga.

Design-urile pot fi arătate pe Twitter și Instagram, folosind hashtagul #LadyGagaxAdobe. Competiția se va încheia pe 21 iulie. Marele câștigător va primi un premiu în bani în valoare de 10.000 de dolari, un exemplar al design-ului său imprimat și semnat de Lady Gaga și un abonament Adobe All-Apps Creative Cloud valabil 12 luni. Alți nouă participanți vor primi 400 de dolari, un poster semnat de Lady Gaga și un abonament Adobe valabil trei luni.

Pe 29 mai, Lady Gaga a lansat cel de-al șaselea material discografic din carieră - "Chromatica". Albumul a debutat pe primul loc in topul iTunes în 58 de tari.  "Chromatica" include 16 track-uri, printre care colaborările cu Ariana Grande, Elton John și Blackpink, și a fost produs de Bloodpop și Lady Gaga.

Single-ul "Rain On Me", o colaborare cu Ariana Grande, a marcat cel mai mare succes de debut al anului 2020 pe Spotify, ajungând instant pe primul loc, atât în SUA, cât și în alte 29 de teritorii. Videoclipul piesei a adunat peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube în prima săptămână.

Primul single de pe album, "Stupid Love", a ajuns pe primul loc în iTunes în 58 de tari, a adunat peste 235 de milioane de ascultări și a devenit a 16-a piesă lansată de Lady Gaga care ajunge în top 10 Billboard.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Metallica a lansat un sondaj online pentru fanii formației. "Some Kind of Bracket" a adus în fața publicului cele mai...

Închide