Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa Diana într-o nouă producție cinematografică

Actrița de 30 de ani urmează să o înfățișeze pe Prințesa Diana într-un nou film al regizorului Pablo Larraín. Noua producție va prezenta weekendul agitat în care Diana și-a dat seama că mariajul cu Prințul Charles nu funcționează și că trebuie să o ia pe un alt drum. Mai multe detalii în articol.
Kristen Stewart în

Kristen Stewart în "Seberg" (captură ecran)

Viitorul proiect se intitulează "Spencer". Ideea va fi prezentată în mod oficial în cadrul unui eveniment virtual aflat sub umbrela Cannes Marché du Film, care se desfășoară în perioada 22-28 iunie. Conform Deadline, intriga filmului este reprezentată de ultimul Crăciun petrecut în Casa de Windsor din Norfolk. Cele trei zile de la începutul anilor '90 sunt văzute ca un weekend zbuciumat și decisiv în care Prințesa Diana și-a dat seama că relația cu Prințul Charles se apropie de sfârșit. Producția lungmetrajului este programată să debuteze la începutul anului 2021.

Deși descrierile familiei regale britanice sunt adesea prezentate într-o lumină excesiv de romantică, noul film se spune că este o antiteză a acelei imagini "de basm".

"Cu toții am crescut, cel puțin eu așa am făcut pe vremea mea, citind și înțelegând ce este un basm. De obicei, prințul vine și o găsește pe prințesă, o invită să-i devină soție și în cele din urmă devine regină. Acesta este basmul. Când cineva decide să nu fie regină și spune: <<aș prefera să fiu eu>>, este o decizie foarte importantă, un basm cu susul în jos. Întotdeauna am fost foarte surprins de asta și am crezut că trebuie să fi fost foarte greu de făcut. Acesta este nucleul filmului. Este o poveste universală grozavă care poate ajunge la milioane și milioane de oameni și asta este ceea ce vrem să facem. Vrem să facem un film care să se extindă, să se conecteze cu un public mondial care este interesat de o viață atât de fascinantă", a comentat regizorul filmului, Pablo Larraín.

Larraín va ocupa și rolul de producător, alături de Juan de Dios, Jonas Dornbach, Janine Jackowski și  Paul Webster. Scenariul este semnat de Steven Knight, cunoscut pentru proiecte ca "Eastern Promises", "Peaky Blinders", "Locke" și "The Hundred-Foot Journey".

Kristen Stewart este cunoscută pentru interpretarea Bellei Swan din seria "Twilight". Actrița a mai avut apariții notabile în "Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător", "Seberg" sau "Îngerii lui Charlie".

Lady Diana Spencer s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981. S-au separat în 1992 și au divorțat în 1996. Un an mai târziu, Prințesa de Wales a murit într-un accident de mașină, la vârsta de 36 de ani.

Prințesa Diana a mai fost portretizată de actrița Naomi Watts în drama "Diana", lansată în 2013.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă The Killers, "My Own Soul’s Warning" - AUDIO

The Killers continuă promovarea albumului "Imploding the Mirage" cu piesa "My Own Soul’s Warning". Intuiția este pusă sub semnul întrebării,...

Închide