Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic

Killa Fonic lansează "III", album nou pe care combină 3 genuri muzicale (EXPLICIT)

Killa Fonic începe vara cu o lansare de album, numit "III". Acest LP combină 3 genuri muzicale, iar discul a fost lansat în parteneriat cu Virgin Radio. Melodiile incluse pe acest material discografic au fost înregistrate pe parcursul anului. Află detalii despre "III" şi ascultă piese proaspete în articol. Atenţie! Piesele de pe acest disc conţin material EXPLICIT!
Coperta album Killa Fonic III

Coperta album Killa Fonic III (foto: Killa Fonic)

Killa a îmbinat 3 genuri muzicale pe "III": trap, afro/experimetntal şi trap-core/rap metal. Albumul nou include şi colaborări cu Nane, Azteca şi 911. Fotografiile albumului au fost realizate de Dragoș Lăpădatu, iar grafica este semnată de Andrada Udrea. LP-ul este disponibil pe Shop-ul Global Records, în librăriile Cărtureşti, dar şi online. Îl găsiţi şi în reţeaua Sneaker Industry.

Despre creaţia sa Killa Fonic a spus următoarele:

Muzica mea e pentru cei ca mine, dar este deschisă și pentru cei care n-au mai pășit pe asemenea meleaguri, așa că trebuie să am grijă s-o dozez și să nu o irosesc. Am păstrat albumul trap, dar am adăugat și două arome din cel experimental și câteva din cel trap-core. Există un timp separat pentru orice. Denzel Washington a zis că, dacă bei prea multă apă, te îneci!

La început de an Killa a dat lovitura cu piesa "Miami Bici", compusă pentru filmul cu acelaşi nume, realizat de Bromania şi Codin Maticiuc, care au şi roluri principale în peliculă. Artistul a fost foarte ocupat în 2020, lansând în luna martie EP-ul "Taxi Driver", compus şi produs în doar 3 zile. În 2019 muzicianul ne-a oferit hituri precum "Richie Rich", dar şi "Bambolina", colaborare cu Carla's Dreams care s-a auzit mult timp la radio şi pe TV.

De la plecarea sa de la Şatra Benz şi momentul când a semnat cu Global Records, Killa Fonic a început să devină foarte prolific. Artistul de 31 de ani îşi începea cariera solo din 2017, prin lansarea albumului "Lamă Crimă", apreciat de fani. Includea 23 de piese şi a fost urmat de un mega turneu, încheiat la Casa de Cultură din Ploieşti, oraşul de baştină al lui Killa. A urmat EP-ul "Emotiv Munteana", primul material al său fără featuring-uri, cu "7 piese despre 7 Pământence". Pe 28 februarie 2019 sosea albumul "TRENDSETTER", cu 11 piese rap.

Citește mai multe despre Killa Fonic
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu, Feli, Andi Moisescu cântă de Ziua Copilului piesa "Zâmbet de Copil" - VIDEO

Astăzi este 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului şi un moment de sărbătoare pentru cei cu suflet de copil. Horia...

Închide