Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Killa Fonic lansează "III", album nou pe care combină 3 genuri muzicale (EXPLICIT)

Killa Fonic începe vara cu o lansare de album, numit "III". Acest LP combină 3 genuri muzicale, iar discul a fost lansat în parteneriat cu Virgin Radio. Melodiile incluse pe acest material discografic au fost înregistrate pe parcursul anului. Află detalii despre "III" şi ascultă piese proaspete în articol. Atenţie! Piesele de pe acest disc conţin material EXPLICIT!
Coperta album Killa Fonic III

Coperta album Killa Fonic III │ FOTO: Killa Fonic

Killa a îmbinat 3 genuri muzicale pe "III": trap, afro/experimetntal şi trap-core/rap metal. Albumul nou include şi colaborări cu Nane, Azteca şi 911. Fotografiile albumului au fost realizate de Dragoș Lăpădatu, iar grafica este semnată de Andrada Udrea. LP-ul este disponibil pe Shop-ul Global Records, în librăriile Cărtureşti, dar şi online. Îl găsiţi şi în reţeaua Sneaker Industry.

Despre creaţia sa Killa Fonic a spus următoarele:

Muzica mea e pentru cei ca mine, dar este deschisă și pentru cei care n-au mai pășit pe asemenea meleaguri, așa că trebuie să am grijă s-o dozez și să nu o irosesc. Am păstrat albumul trap, dar am adăugat și două arome din cel experimental și câteva din cel trap-core. Există un timp separat pentru orice. Denzel Washington a zis că, dacă bei prea multă apă, te îneci!

La început de an Killa a dat lovitura cu piesa "Miami Bici", compusă pentru filmul cu acelaşi nume, realizat de Bromania şi Codin Maticiuc, care au şi roluri principale în peliculă. Artistul a fost foarte ocupat în 2020, lansând în luna martie EP-ul "Taxi Driver", compus şi produs în doar 3 zile. În 2019 muzicianul ne-a oferit hituri precum "Richie Rich", dar şi "Bambolina", colaborare cu Carla's Dreams care s-a auzit mult timp la radio şi pe TV.

De la plecarea sa de la Şatra Benz şi momentul când a semnat cu Global Records, Killa Fonic a început să devină foarte prolific. Artistul de 31 de ani îşi începea cariera solo din 2017, prin lansarea albumului "Lamă Crimă", apreciat de fani. Includea 23 de piese şi a fost urmat de un mega turneu, încheiat la Casa de Cultură din Ploieşti, oraşul de baştină al lui Killa. A urmat EP-ul "Emotiv Munteana", primul material al său fără featuring-uri, cu "7 piese despre 7 Pământence". Pe 28 februarie 2019 sosea albumul "TRENDSETTER", cu 11 piese rap.

Citește mai multe despre Killa Fonic
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu, Feli, Andi Moisescu cântă de Ziua Copilului piesa "Zâmbet de Copil" - VIDEO

Astăzi este 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului şi un moment de sărbătoare pentru cei cu suflet de copil. Horia...

Închide