Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo amână concertul de la Sala Palatului în iulie 2021: "Fiți sănătoși și aveți grijă de voi!"

Concertul trupei Il Volo, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iulie 2020, a fost amânat pe vara anului viitor. Formația și-a amânat turneul mondial ”The best of 10 years” din cauza pandemiei de COVID-19.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: BG Sound Stage

Noua dată a concertului Il Volo din București este 8 iulie 2021, la Sala Palatului. Formația le mulțumește fanilor români pentru mesaje, transmițându-le gânduri bune.

Il Volo: "Din păcate, trebuie să amânăm întâlnirea cu voi, dar ne vom vedea în curând și vă vom aduce muzica noastră!"

"Așteptam cu nerăbdare prima noastră întâlnire cu voi, prietenii noștri români! Știm că sunteți mulți și ne așteptați cu drag! Vă citim mesajele. Din păcate, trebuie să amânăm întâlnirea cu voi, dar ne vom vedea în curând și vă vom aduce muzica noastră! Fiți sănătoși și aveți grijă de voi!", au transmis membrii trupei Il Volo.

În același timp, organizatorii concertului, echipa BG Sound Stage, transmit spectatorilor din România următoarele informații:

BG Sound Stage: "Este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului, a dumneavoastră"

"În această perioadă incertă, sălile de concerte sunt închise, iar măsurile de securitate impuse nu permit organizarea evenimentelor de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului, a dumneavoastră - a fanilor, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucrează la realizarea unui concert.

Toate aceste condiții fac imposibilă în acest moment susținerea concertului Il Volo de la Sala Palatului din București, o producție la scară mare cu mulți participanți. Cu toate acestea, în ultima lună, echipa noastră a muncit din greu și a programat o nouă dată pentru întâlnirea dumneavoastră cu muzica italiană interpretată de fermecătorii artiști Gianluca, Ignacio și Piero.

Astfel, noua dată a concertului Il Volo din București este 8 iulie 2021, la Sala Palatului."

Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată a concertului Il Volo, fără a fi necesară o altă revalidare, menționează organizatorii. Alte detalii privind opțiunile de recuperare a banilor nu au fost oferite.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 iulie 2021

Il Volo

Loc
Arenele Romane

Trending