Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Hurts lansează piesa "Suffer" și anunță un nou album - AUDIO

Hurts revine în atenția publicului cu două surprize. După ce anterior duo-ul a lansat "Voices", prima piesă originală de la apariția albumului "Desire" din 2017, acum prezintă un nou single, "Suffer" și anunță lansarea unui material discografic. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Hurts în concert la SummerWell pe 13 august 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro Theo%20Hutchcraft%20-%20Hurts

Cel de-al cincilea album se intitulează "Faith" și va fi lansat pe 4 septembrie. "Suffer" este cel de-al doilea single de pe noul disc, după ce anterior grupul a lansat piesa "Voices".

"Suffer" este compusă de cei doi membri Hurts, Theo Hutchcraft și Adam Anderson, împreună cu producătorul Martin Forslund, alături de care Hurts a mai colaborat și în trecut. Melodia concentrează în aproape patru minute și jumătate elementele muzicale care definesc acest grup - influențe electro, pop, soft rock. "Suffer" are un vibe întunecat și intens, dar cu anumite aspecte senzuale și misterioase.

Ascultă Hurts - Suffer:

În ceea ce privește noul album, Theo Hutchcraft a spus următoarele:

"Sunt foarte încântat să anunț că cel de-al cincilea nostru album, <<Faith>>, va fi lansat pe 4 septembrie. Sunt atât de mândru de ceea ce am realizat și abia aștept ca voi toți să îl ascultați".

Tracklist Faith:

 1. Voices
 2. Suffer
 3. Fractured
 4. Slave To Your Love
 5. All I Have To Give
 6. Liar
 7. Somebody
 8. Numb
 9. Redemption
 10. White Horses
 11. Darkest Hour

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică. A luat naștere în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. De atunci până în prezent, grupul a cucerit inimile publicului, având numeroși fani și în România.

Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost sold out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, și unul la Summer Well 2016 (Vezi galeria de poze cu Hurts la Summer Well 2016). Trupa a revenit în România în 2017, pentru a concerta la UNTOLD Festival, cel mai recent concert având loc în 2018, în cadrul iMapp Bucharest.

Trending