Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Horia Brenciu, Feli, Andi Moisescu cântă de Ziua Copilului piesa "Zâmbet de Copil" - VIDEO

Astăzi este 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului şi un moment de sărbătoare pentru cei cu suflet de copil. Horia Brenciu a lansat un videoclip oficial al piesei "Zâmbet de Copil", în care artistul îşi uneşte vocea cu celebrităţi şi artişti locali pentru a transmite un mesaj în această zi specială. Urmăreşte clipul în articol.
Videoclip Horia Brenciu Andi Moisescu Feli Zambet de Copil

Videoclip Horia Brenciu Andi Moisescu Feli Zambet de Copil (foto: Horia Brenciu)

Horia Brenciu şi HB Orchestra au mai cântat live această piesă, "Zâmbet de copil", dar acum primim un videoclip colaborativ, în care îi vedem pe Feli, Andi Moisescu, Pavel Bartoş, Oana Sârbu, Diana Munteanu şi Călin Goia. Horia cântă alături de aceşti artişti, actori şi vedete, dar şi de HB Orchestra. Cei care apar în clip s-au filmat de acasă şi au transmis un mesaj pozitiv, de apreciere pentru micuţii care ne fac viaţa mai luminoasă şi care vor moşteni această lume.

Cadrele cu artiştii sunt alternate cu cele ale micuţilor veseli. În clip apar şi copiii lui Horia Brenciu (Mina şi Toma), dar şi Diana Munteanu alături de fiul său şi alţi juniori care se distrează de minune în faţa camerei şi chiar cântă spre final de melodie.

Iată ce a avut Horia Brenciu de spus despre acest proiect colaborativ:

Cei 6 părinți sunt prietenii mei și nu suntem la prima colaborare. Le sunt recunoscător pentru că și-au făcut timp pentru a da viață și voce acestei piese. În afară de Diana, toți au trecut prin experiența Sălii Palatului, alături de mine. Dacă vorbim de prezentatorii cântăreți din clip, ei bine, cred foarte mult în vocea lui Andi și în talentul de interpret carismatic al lui Pavel.

Amândoi au fost aplaudați la scenă deschisă în 2012 și 2013, la Sala Palatului. Pe Călin îl admir foarte mult pentru prezența scenică și vocea-i specială, iar Oana și Feli sunt niște artiste minunate. Diana a fost partenera mea în clipul "Poftă de băut" și i-am promis încă de atunci că vom colabora și muzical.

Eu am filmat piesa cu ajutorul fetei mele celei mari, Andreea, și cred că toți au făcut la fel, adică au avut câte un ajutor din familie. Andi a fost singurul pe care l-am prins la birou. Își pregătea live-ul de la "Românii au talent".

Horia Brenciu va deveni vocea copiilor prin campania pornită alături de organizaţia "Salvaţi Copiii", iar melodia e doar începutul unei serii de iniţiative de ajutorare a celor defavorizaţi. Melodia "Zâmbet de copil" este compusă de Cristian Crețu și Horia Brenciu, iar versurile poartă semnătura Andreei Miclici. Piesa se află pe albumul "40+".

Citește mai multe despre Călin GoiaFeliHoria Brenciu
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a lansat albumul "Chromatica", al şaselea LP din carieră

După multe teasere şi o amânare Lady Gaga a lansat în sfârşit pe 29 mai albumul "Chromatica". Este al şaselea...

Închide