Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Gărâna Jazz Festival 2020 se va desfășura în continuare vara aceasta

În contextul în care numeroase evenimente au fost fie anulate, fie amânate pentru anul viitor, organizatorii Gărâna Jazz Festival au venit cu o veste bună: festivalul de jazz va avea loc vara aceasta, cu ușoare modificări. Găsești detalii în articol.
RYMDEN

RYMDEN (foto: PR)

Programată inițial pentru perioada 9-12 iulie, cea de-a 24-a ediție Gărâna Jazz Festival a fost amânată pentru 6-9 august în același loc, Poiana Lupului. Spre deosebire de anii trecuți, această ediție va avea o singură scenă (cea din Poiana Lupului), iar în line-up sunt confirmați momentan doar artiști europeni.

"Avem bucuria să vă anunțăm că Ediția a XXIV-a Gărâna Jazz Festival se va desfășura anul acesta în perioada 6-9 august 2020. Nu am renunțat nici o clipă să sperăm la reîntâlnirea noastră în această vară sub semnul jazzului, așa că am reconfigurat line-up-ul, astfel încât să vă propunem o ediție 100% europeană!", au declarat organizatorii Gărâna Jazz Festival.

Lineup-ul acestei ediții este format exclusiv din muzicieni europeni, date fiind condițiile restrictive de călătorie din această perioadă. Gărâna Jazz Festival 2020 va găzdui personalități ale jazzului european cu contribuții remarcabile la evoluția jazzului mondial, precum și muzicieni din elita jazzului românesc.

Artiștii confirmați la Gărâna Jazz Festival 2020:

  • Rymden (Norvegia, Suedia)
  • David Helbock Trio (Austria)
  • Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania)
  • Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța)
  • Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania)
  • Nik Bärtsch's Ronin (Elveția)
  • Marius Pop Band (România)
  • Emi Drăgoi Group (România)
  • Van Der Cris (România)

Așteptați inițial în iulie, următorii artiști nu au mai fost reconfirmați: Shri - The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda).

Așadar, Gărâna Jazz Festival continuă să consolideze pasiunea și nevoia de jazz, cultivând libertatea muzicii live în mijlocul naturii, așa cum a făcut-o din 1997 până-n prezent. Iubitorii de muzică live şi natură care tânjesc după serile de vară cu jazz sub cerul liber îşi pot planifica ieşirea la cea de-a 24-a ediţie.

Bilete Gărâna Jazz Festival 2020:

În primul rând, biletele deja achiziționate rămân valabile pentru doua dată a evenimentului. Cei care nu mai pot participa anul acesta la eveniment au posibilitatea de a folosi biletul în 2021 sau de a primi din partea Bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021.

În al doilea rând, cei interesați pot achiziționa abonamente (la prețul de 360 lei) sau bilet pe zi (la prețul de 100 lei). Numărul de spectatori va fi limitat conform reglementărilor în vigoare pentru evenimentele în aer liber.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre RYMDEN
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keanu Reeves va "ieși" la o întâlnire de 15 minute pentru a ajuta o organizație caritabilă

Actorul s-a angajat să doneze 15 minute din timpul său ca parte a unei licitații online pentru Camp Rainbow Gold,...

Închide