Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Gala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Ceremonia, care are loc de obicei la începutul lunii ianuarie, a fost programată mai târziu decât de obicei. Amânarea Globurilor de Aur 2021 vine la rândul său după alte reprogramări, cum ar fi Premiile Oscar. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trofeu Globurile de Aur
Trofeu Globurile de Aur │ FOTO: HFPA / goldenglobes.com

Gala Globurilor de Aur a fost stabilită pentru data de 28 februarie 2021. Ceremonia, organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) va avea loc cu opt săptămâni înainte de cea a Academiei americane de film, reprogramată pentru 25 aprilie 2021.

Deși data inițială pentru cea de-a 78-a ediție a Globurilor de Aur nu fusese încă anunțată, evenimentul se difuzează de obicei în prima duminică a lunii ianuarie, în debutul sezonului premiilor de la Hollywood. Ca de obicei, ceremonia va fi transmisă în direct de postul NBC de la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills. De asemenea, a fost deja anunţat, de la începutul anului, că gazdele ceremoniei de anul viitor vor fi actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.

La începutul lunii martie, Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat că, din cauza pandemiei, filmele se pot califica pentru Globurilor de Aur chiar dacă nu sunt difuzate prima dată într-un cinematograf. În schimb, filmele pot fi lansate mai întâi pe un format tv (de exemplu, un serviciu de streaming, un canal prin cablu, o televiziune, etc.) și vor fi în continuare eligibile. Această alternativă este una temporară.

Așadar, Globurile de Aur reprezintă cea mai recentă reprogramare a unui eveniment hollywoodian. Premiile Primetime Emmy vor avea loc pe 20 septembrie 2020, Globurile de Aur, așa cum am menționat, se vor desfășura pe 28 februarie 2021. Sunt urmate de Premiile BAFTA, ce au loc pe 22 aprilie, și de Premiile Oscar, programate pentru 25 aprilie 2021.

Comentează

Trending