Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Fall in Love Festival se amână în septembrie 2021

Primul festival al toamnei, Fall in Love, nu va mai avea loc în 2020. La fel ca și celelalte festivaluri deja amânate, evenimentul nu poate fi organizat în condiții de pandemie, urmând a fi reprogramat în septembrie 2021.

Cea de-a doua ediție a Fall in Love Festival, ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 4 - 6 septembrie 2020, la Palatul Mogoșoaia, se amână pe anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus. Ediția din 2021 va avea loc tot în luna septembrie, perioada exactă nefiind încă anunțată de organizatori.

Organizatorii vor încerca să reconfirme artiștii anunțați în lineup-ul anunțat pentru 2020. Printre aceștia se numără Mura Masa (UK), Little Dragon (SE), Lemaitre (SUA), Grasu XXL live band (RO), Guess Who live band (RO) și Spike (RO).

Ce opțiuni au la dispoziție cumpărătorii de bilete la Fall in Love Festival

Cei care și-au achiziționat bilete, le pot păstra pentru Fall In Love Festival 2021.

Contravaloarea biletelor se poate converti într-un voucher, valabil până în septembrie 2021, care poate fi folosit la achiziționarea de bilete la toate evenimentele organizate de Bazar Production sau la toate evenimentele cu bilete comercializate de Bilete.ro.

Cum a fost la Fall in Love Festival 2019

Prima ediție a festivalului Fall in Love, ce s-a desfășurat în perioada 31 august - 1 septembrie 2019, a adus pe cele trei scene amenajate la Palatul Mogoșoaia peste 40 de artiști, printre care Kaiser Chiefs, KovacsThe Mono Jacks și Firma. Headliner-ul principal, Liam Gallagher, ce ar fi trebuit să concerteze pe Main Stage pe data de 1 septembrie, a refuzat să urce pe scenă cu o jumătate de oră înainte de show, concertul fiind astfel anulat în ultimul moment. În aceste condiții, organizatorii evenimentului, respectiv Alive împreună cu McCann PR, au oferit compensare plătitorilor de bilete.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Actorul Viggo Mortensen va primi un premiu onorific pentru întreaga carieră

Actorul american Viggo Mortensen va fi recompensat cu un premiu Donostia, la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de...

Închide