Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Fall in Love Festival se amână în septembrie 2021

Primul festival al toamnei, Fall in Love, nu va mai avea loc în 2020. La fel ca și celelalte festivaluri deja amânate, evenimentul nu poate fi organizat în condiții de pandemie, urmând a fi reprogramat în septembrie 2021.

Cea de-a doua ediție a Fall in Love Festival, ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 4 - 6 septembrie 2020, la Palatul Mogoșoaia, se amână pe anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus. Ediția din 2021 va avea loc tot în luna septembrie, perioada exactă nefiind încă anunțată de organizatori.

Organizatorii vor încerca să reconfirme artiștii anunțați în lineup-ul anunțat pentru 2020. Printre aceștia se numără Mura Masa (UK), Little Dragon (SE), Lemaitre (SUA), Grasu XXL live band (RO), Guess Who live band (RO) și Spike (RO).

Ce opțiuni au la dispoziție cumpărătorii de bilete la Fall in Love Festival

Cei care și-au achiziționat bilete, le pot păstra pentru Fall In Love Festival 2021.

Contravaloarea biletelor se poate converti într-un voucher, valabil până în septembrie 2021, care poate fi folosit la achiziționarea de bilete la toate evenimentele organizate de Bazar Production sau la toate evenimentele cu bilete comercializate de Bilete.ro.

Cum a fost la Fall in Love Festival 2019

Prima ediție a festivalului Fall in Love, ce s-a desfășurat în perioada 31 august - 1 septembrie 2019, a adus pe cele trei scene amenajate la Palatul Mogoșoaia peste 40 de artiști, printre care Kaiser Chiefs, KovacsThe Mono Jacks și Firma. Headliner-ul principal, Liam Gallagher, ce ar fi trebuit să concerteze pe Main Stage pe data de 1 septembrie, a refuzat să urce pe scenă cu o jumătate de oră înainte de show, concertul fiind astfel anulat în ultimul moment. În aceste condiții, organizatorii evenimentului, respectiv Alive împreună cu McCann PR, au oferit compensare plătitorilor de bilete.

 

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Actorul Viggo Mortensen va primi un premiu onorific pentru întreaga carieră

Actorul american Viggo Mortensen va fi recompensat cu un premiu Donostia, la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de...

Închide