Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Exit Festival 2020 se va desfășura în luna august, organizatorii au anunțat datele oficiale

Exit Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri europene, se va ține vara aceasta. Ediția din 2020 va avea loc în luna august, organizatorii garantând respectarea măsurilor de siguranță recomandate de experții în sănătate din Serbia.
Exit Festival 2020

Exit Festival 2020 (foto: EXIT Festival / Global Publicity)

Exit Festival 2020 va avea loc în perioada 13 - 16 august, după o amânare recomandată de prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabić.

Echipa care se ocupă de organizarea festivalului a anunțat că întregul eveniment va fi planificat în strânsă cooperare cu Echipa Națională de Coordonare a Sănătății și că se vor respecta toate reglementările guvernamentale privind siguranța publicului.

Exit Festival 2020 - o ediție sub emblema măsurilor de siguranță

Una dintre măsurile de siguranță ce vor fi adoptate este reducerea capacității festivalului. Dacă la ediția precedentă au participat în jur de 200.000 de oameni, anul acesta numărul participanților va fi redus, cel mai probabil, la jumătate. Organizatorii asigură, însă, publicul că fortăreața Petrovaradin din secolul al XVIII-lea, scena principală a festivalului și Dance Arena vor fi păstrate pentru ediția aniversară din luna august.

"Am primit foarte multe mesaje și e-mailuri de sprijin de la alți promoteri de festival, agenți de booking și artiști care văd în EXIT un semn al unei viitoare renașteri pentru întreaga industrie a evenimentelor. Dar și mai important de atât, e un semn pentru întreaga societate că ce a fost mai rău a trecut", spune Dušan Kovačević, fondatorul EXIT.

Despre lineup-ul ediției Exit Festival din august 2020 nu se știu încă detalii. Organizatorii încearcă să reconfirme artiștii anunțați și să completeze afișul festivalului cu noi nume.

Bilete și abonamente pentru EXIT Festival 2020:

Biletele au fost repuse în vânzare de la 1 iunie. Publicul are încă la dispoziție opțiunea de recuperare a banilor de pe biletele cumpărate, dacă se hotărăsc să nu participe la festival.

Exit Festival, ce împlinește 20 de ani de la prima ediție, este un eveniment premiat de două ori cu Best Major Festival în cadrul European Festivals Awards. În lineup-ul ediției de anul acesta erau confirmați David Guetta, Fatboy Slim, Sepultura, Kosheen și James Arthur, printre alții.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ediția din 2020 a festivalului Tomorrowland se mută în online

Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume nu și-a uitat fanii, în acest context atipic. Organizatorii s-au gândit la...

Închide