Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Ewan McGregor va fi vocea personajului Jiminy Cricket într-o nouă producție "Pinocchio"

În cadrul unui interviul recent, actorul scoțian a confirmat că își va împrumuta vocea îndrăgitului personaj Jiminy Cricket, într-o producție semnată Guillermo del Toro. Mai multe detalii în articol.
Ewan McGregor în

Ewan McGregor în "Beginners" (2010) (foto: IMDb)

Zvonurile legate de noul rol al lui McGregor începuseră încă din februarie, dar abia acum actorul a vorbit despre acest proiect cinematografic, în timpul unui interviu pentru ACE Comic-Con. El a confirmat, de asemenea, că cea mai mare parte a replicilor sale a fost înregistrată înainte de izbucnirea pandemiei, dar a dat de înțeles că ar mai avea de lucru.

"Și, desigur, este animație stop-frame, așa că le va lua destul de mult timp să facă acel film. Dar prima mea parte, care este înregistrarea replicilor, a fost făcută. Poate sau nu să existe o melodie care trebuie înregistrată. Nu sunt sigur că am libertatea să discut despre asta", a comentat Ewan McGregor.

Realizarea adaptării Pinocchio este un proces de lungă durată, având în vedere natura minuțioasă a construcției unui film de animație stop-motion. După ani buni de eforturi pentru a găsi finanțare, în 2018 Del Toro a convins platforma Netflix să achiziționeze ideea și a fost programată pentru o lansare în 2021. Rămâne de văzut dacă termenul limită va fi respectat, având în vedere modul dezastruos în care COVID-19 a perturbat Hollywoodul.

Lui McGregor, cunoscut pentru interpretarea lui Obi-Wan Kenobi în "Star Wars: Episodul 1 - The Phantom Menace" și alte roluri în filme precum "Moulin Rouge" și "Trainspotting", i se vor alătura David Bradley, Ron Pearlman, Christoph Waltz, Tilda Swinton și alții. Până în prezent, s-a confirmat că Bradley va fi vocea săracului sculptor în lemn - Gepetto și Pearlman va da voce temutului maestru de marionete - Mangiafuoco, dar ceilalți membri ai distribuției încă nu și-au dezvăluit public rolurile.

VIDEO: Interviu Ewan McGregor

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un film despre legenda Motörhead, Lemmy Kilmister, este în lucru

Lemmy Kilmister, unul dintre numele sonore ale industriei muzicale, va primi un film biografic. Filmările lungmetrajului sunt programate să înceapă...

Închide