Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ewan McGregor va fi vocea personajului Jiminy Cricket într-o nouă producție "Pinocchio"

În cadrul unui interviul recent, actorul scoțian a confirmat că își va împrumuta vocea îndrăgitului personaj Jiminy Cricket, într-o producție semnată Guillermo del Toro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ewan McGregor în "Beginners" (2010)
Ewan McGregor în "Beginners" (2010) │ FOTO: IMDb www.imdb.com

Zvonurile legate de noul rol al lui McGregor începuseră încă din februarie, dar abia acum actorul a vorbit despre acest proiect cinematografic, în timpul unui interviu pentru ACE Comic-Con. El a confirmat, de asemenea, că cea mai mare parte a replicilor sale a fost înregistrată înainte de izbucnirea pandemiei, dar a dat de înțeles că ar mai avea de lucru.

"Și, desigur, este animație stop-frame, așa că le va lua destul de mult timp să facă acel film. Dar prima mea parte, care este înregistrarea replicilor, a fost făcută. Poate sau nu să existe o melodie care trebuie înregistrată. Nu sunt sigur că am libertatea să discut despre asta", a comentat Ewan McGregor.

Realizarea adaptării Pinocchio este un proces de lungă durată, având în vedere natura minuțioasă a construcției unui film de animație stop-motion. După ani buni de eforturi pentru a găsi finanțare, în 2018 Del Toro a convins platforma Netflix să achiziționeze ideea și a fost programată pentru o lansare în 2021. Rămâne de văzut dacă termenul limită va fi respectat, având în vedere modul dezastruos în care COVID-19 a perturbat Hollywoodul.

Lui McGregor, cunoscut pentru interpretarea lui Obi-Wan Kenobi în "Star Wars: Episodul 1 - The Phantom Menace" și alte roluri în filme precum "Moulin Rouge" și "Trainspotting", i se vor alătura David Bradley, Ron Pearlman, Christoph Waltz, Tilda Swinton și alții. Până în prezent, s-a confirmat că Bradley va fi vocea săracului sculptor în lemn - Gepetto și Pearlman va da voce temutului maestru de marionete - Mangiafuoco, dar ceilalți membri ai distribuției încă nu și-au dezvăluit public rolurile.

VIDEO: Interviu Ewan McGregor

Comentează

Trending