Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Eminem a dezvăluit cine sunt rapperii săi preferați din toate timpurile

Fericiți cei care au cont de Twitter și pot prinde astfel de momente de "cultură muzicală". Ei bine, într-o postare pe platforma de social-media, Eminem a expus o nouă listă a celor mai buni rapperi, în opinia sa.
Eminem

Eminem

Eminem nu este la prima listă de acest gen. Artistul a enumerat câțiva dintre artiștii săi preferați în piesa "Till I Collapse" de pe albumul "The Eminem Show", lansat în 2002. Printre rapperii enumerați de Eminem în piesă se găsesc Reggie [Redman], Jay-Z, 2Pac, Biggie, André (OutKast), Jada, Kurupt și Nas. Acum, 18 ani mai târziu, a oferit o actualizare, deși într-o formă fără rimă.

Discuția despre cei mai buni rapperi a pornit de la un youtuber. Acesta a postat pe internet un filmuleț în care le trimitea mesaje unora dintre cei mai cunoscuți rapperi (30 la număr), întrebându-i care este, în opinia lor, cel mai bun? Eminem a ales să răspundă public, pe contul său de Twitter:

"Pentru mine, în nicio ordine anume..wayne, pac, royce, jay, redman, treach, g. rap, biggie & king crook….Plus redman, LL, nas, joyner, kendrick, cole, andre, rakim, kane…"

Șase nume de pe lista "originală" și-au menținut poziția. Excepțiile sunt Jadakiss și Kurupt, care au intrat într-un con de umbră în ultimul deceniu. Printre noile adăugări se numără veterani precum Kool G Rap, Big Daddy Kane, Rakim, Treach of Naughty by Nature și LL Cool J. Eminem i-a menționat și pe colaboratorul Royce da 5'9", pe rapperii "actuali" Lil Wayne, Kendrick Lamar și J. Cole. A atras atenția asupra unor nume mai puțin cunoscute ca: Joyner Lucas și Crooked I aka KXNG Crooked.

În altă ordine de idei, Eminem ar fi trebuit să fie în turneul de promovare a albumului "Music to Be Murdered By", însă pandemia de coronavirus i-a pus bețe în roate. Cu toate acestea, artistul a găsit modalități de a-și ocupa timpul. A donat spitalelor din Detroit porții de paste cu eticheta "Mom's Spaghetti", a găzduit o petrecere de audiție a albumului "The Marshall Matters LP" și a prins un intrus ce i-a invadat sufrageria.

Citește mai multe despre Eminem
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama susține Absolvirus Party, un concert online dedicat absolvenților generației 2020

Absolvirus Party este cadoul pe care Vama îl oferă în 2020 elevilor și studenților din ani terminali. Pe 18 iunie,...

Închide