Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle 2021 - Prima trupă confirmată și cum poți câștiga un Lifetime Pass

Twenty One Pilots este prima trupă confirmată la Electric Castle 2021. Organizatorii anunță cu prilejul acestei confirmări și posibilitatea de a câștiga un Lifetime Pass.

Publicat

pe

Cea de-a opta ediție a Electric Castle, reprogramată pentru perioada 14 – 18 iulie 2021, are un prim headliner reconfirmat. Așa cum anunța Andi Vanca în cadrul unui interviu cu Adi Despot, Twenty One Pilots rămâne în lineup-ul festivalului.

"Vă mulțumim pentru iubire și sprijinul pe care ni l-ați arătat zilele astea, se pare că sunteți cu toții pregătiți pentru ediția de anul viitor.

Am început să punem la cale lucrurile pentru 2021 și prima veste bună este că Twenty One Pilots va concerta pe scena principală a EC8", au transmis organizatorii.

Lineup-ul complet al Electric Castle 2021 va fi dezvăluit pe măsură ce organizatorii vor reconfirma artiștii deja anunțați. Printre aceștia se numără Placebo, The Chemical Brothers, Foals, Aurora, Machine Gun Kelly și The Neighbourhood. Există posibilitatea ca noi artiști să completeze lineup-ul sau să-i înlocuiască pe cei care nu vor reconfirma prezența la festival.

Cum câștigi un Lifetime Pass la Electric Castle 2021

Anunțul privind această primă confirmare a venit împreună cu lansarea unui concurs. orice fan care își păstrează biletul deja cumpărat are posibilitatea de a câștiga un Lifetime Pass (Acces la festival pe viață).

"Acesta poate fi cel mai simplu mod de a câștiga un lifetime pass. Dacă ai un bilet pentru EC8, păstrează-l.

Pe 14 iulie vom alege aleatoriu un câștigător dintre cei care și-au păstrat biletul", au anunțat organizatorii.

Situația biletelor - vouchere, compensații

Între 10 iunie și 10 iulie 2020, cei care nu mai doresc să utilizeze biletele și / sau opțiunile de camping achiziționate, pot alege vouchere echivalente ca valoare de pe electriccastle.com.

Aceste vouchere nu sunt transferabile către alte conturi de pe site-ul festivalului și pot fi folosite doar pentru achiziții de pe site. Dacă voucherul expiră înainte de a fi folosit, poți solicita compensație financiară, care ți se va oferi până cel târziu la data de 31 decembrie 2021. Detaliile privind aceste compensații vor fi oferite după data de 31 septembrie 2021.

Cei care doresc să-și cumpere bilete pentru Electric Castle 2021, o pot face accesând site-ul festivalului.

Albume noi

Twenty One Pilots a lansat albumul "Scaled and Icy" - AUDIO

Twenty One Pilots, formaţia pe care o aşteptam la Electric Castle în 2020 a lansat un nou album pe 21 mai 2021. Noul LP este compus pe durata pandemiei şi adună toate emoţiile resimţite de artişti în această perioadă confuză. Trupa începuse planificarea sa încă de la 5 luni după albumul "Trench" în 2019 şi ce a ieşit puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta album Twenty One Pilots Scaled and Icy
Coperta album Twenty One Pilots Scaled and Icy │ FOTO: Twenty One Pilots

Trebuie spus încă de la început că albumul cu numărul 6 al trupei, "Scaled and Icy" are denumirea rezultată în urma unei anagrame de la "Clancy Is Dead". Noul disc include 12 piese şi a fost prefaţat de 3 single-uri, "Shy Away", lansat pe 7 aprilie 2021, "Choker", lansat pe 30 aprilie 2021 şi "Saturday", lansat pe 18 mai 2021. Promovarea acestui disc începea chiar din martie 2019, la 5 luni după lansarea lui "Trench", cu a sa poveste post apocaliptică, plină de referinţe la filme cult şi personaje trăznite.

Pe 9 aprilie 2020 sosea single-ul "Level of Concern", separat de "Trench" şi menit să încurajeze ascultătorii să treacă peste perioada pandemică. "Scaled and Icy" avea să fie compus şi înregistrat de Tyler Joseph, solistul Twenty One Pilots în studioul său de acasă. Procesul a durat aproximativ un an, pe durata pandemiei. Toboşarul Josh Dun s-a ocupat de secţiunile sale de la distanţă, în alt stat american. Dun a dezvăluit în noiembrie 2020 ca toate sesiunile s-au făcut prin Zoom, în studiouri separate.

"Scaled and Icy" este şi primul album Twenty One Pilots care l-a implicat pe fratele mai mic al lui Joseph, Jay Joseph. Pe el îl putem auzi la voce alături de 5 prieteni pe melodiile "Never Take It", "Bounce Man" şi "No Chances". În ciuda situaţiei globale, LP-ul are un sound pozitiv, optimist, poate cel mai puternic în această direcţie de la debutul trupei în 2009. Abordarea întunecată de pe "Trench" (2018) şi "Blurryface" (2015) a fost înlocuită de un pop alternativ jucăuş.

Sunt şi puternice elemente de synthpop, electro, puţin rap şi rock alternativ. Recenziile au fost majoritar favorabile, cu o medie a rating-urilor de 76 din 100 pe Metacritic. Într-un interviu acordat recent celor de la NME, artiştii au povestit că momentul cheie al carierei lor a fost interpretarea live a unui cover după Oasis ("Don't Look Back în Anger") la festivalul Reading and Leeds din august 2019. La reprezentaţia din Leeds Post Malone li s-a alăturat pentru acel moment magic.

Încă îi aşteptăm pe artişti în România, dacă vor putea ajunge la Electric Castle 2022.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Electric Castle se amână pentru a doua oară consecutiv; festivalul își va deschide porțile în 2022

Vara aceasta nu sună promițător din punct de vedere concertistic. Organizatorii Electric Castle s-au văzut nevoiți să reprogrameze ediția din acest an pentru 2022. Cu toate acestea, avem și o veste bună. Detalii în articol.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În ciuda unei declarații optimiste din partea lui Emil Boc, care era de părere că UNTOLD și Electric Castle ar avea șanse mari să fie reluate anul acesta, iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astăzi, organizatorii EC au anunțat reprogramarea evenimentului pentru anul viitor. Astfel, cea de-a opta ediție Electric Castle va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022. Biletele deja achiziționate rămân valabile, existând și alte opțiuni, ce vor fi dezvăluite în curând.

Vestea bună pentru festivalieri este că organizatorii au reușit să reconfirme cei trei headlineri - Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones.

"În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa", este o parte din mesajul transmis de organizatori.

Cea de-a opta ediție Electric Castle ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. Apoi, festivalul a fost reprogramat pentru 14 - 18 iulie 2021, iar acum EC a suferit a doua amânare consecutivă. Poate că a treia oară va fi cu noroc, lucru pe care atât festivalierii, cât și organizatorii și-l doresc:

"Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.
De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending