Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Electric Castle 2021 - Prima trupă confirmată și cum poți câștiga un Lifetime Pass

Twenty One Pilots este prima trupă confirmată la Electric Castle 2021. Organizatorii anunță cu prilejul acestei confirmări și posibilitatea de a câștiga un Lifetime Pass.

Cea de-a opta ediție a Electric Castle, reprogramată pentru perioada 14 – 18 iulie 2021, are un prim headliner reconfirmat. Așa cum anunța Andi Vanca în cadrul unui interviu cu Adi Despot, Twenty One Pilots rămâne în lineup-ul festivalului.

"Vă mulțumim pentru iubire și sprijinul pe care ni l-ați arătat zilele astea, se pare că sunteți cu toții pregătiți pentru ediția de anul viitor.

Am început să punem la cale lucrurile pentru 2021 și prima veste bună este că Twenty One Pilots va concerta pe scena principală a EC8", au transmis organizatorii.

Lineup-ul complet al Electric Castle 2021 va fi dezvăluit pe măsură ce organizatorii vor reconfirma artiștii deja anunțați. Printre aceștia se numără Placebo, The Chemical Brothers, Foals, Aurora, Machine Gun Kelly și The Neighbourhood. Există posibilitatea ca noi artiști să completeze lineup-ul sau să-i înlocuiască pe cei care nu vor reconfirma prezența la festival.

Cum câștigi un Lifetime Pass la Electric Castle 2021

Anunțul privind această primă confirmare a venit împreună cu lansarea unui concurs. orice fan care își păstrează biletul deja cumpărat are posibilitatea de a câștiga un Lifetime Pass (Acces la festival pe viață).

"Acesta poate fi cel mai simplu mod de a câștiga un lifetime pass. Dacă ai un bilet pentru EC8, păstrează-l.

Pe 14 iulie vom alege aleatoriu un câștigător dintre cei care și-au păstrat biletul", au anunțat organizatorii.

Situația biletelor - vouchere, compensații

Între 10 iunie și 10 iulie 2020, cei care nu mai doresc să utilizeze biletele și / sau opțiunile de camping achiziționate, pot alege vouchere echivalente ca valoare de pe electriccastle.com.

Aceste vouchere nu sunt transferabile către alte conturi de pe site-ul festivalului și pot fi folosite doar pentru achiziții de pe site. Dacă voucherul expiră înainte de a fi folosit, poți solicita compensație financiară, care ți se va oferi până cel târziu la data de 31 decembrie 2021. Detaliile privind aceste compensații vor fi oferite după data de 31 septembrie 2021.

Cei care doresc să-și cumpere bilete pentru Electric Castle 2021, o pot face accesând site-ul festivalului.

Citește mai multe despre twenty one pilots
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kirk Hammett dezvăluie ce ar schimba dacă ar lua-o de la început și care e coverul preferat înregistrat cu Metallica

Chitaristul Metallica, Kirk Hammett, are un mare regret în legătură cu perioada tinereții sale. Deși e convins că a învățat...

Închide