Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ediția aniversară Summer Well a fost reprogramată pentru vara lui 2021

Din cauza pandemiei de coronavirus și luând în considerare restricțiile impuse de autoritățile române în desfășurarea evenimentelor de mari dimensiuni, organizatorii Summer Well au decis reprogramarea ediției din acest an. Detalii în articol.

Publicat

pe

Poster Summer Well 2021
Poster Summer Well 2021 │ FOTO: Summer Well www.facebook.com

Prin urmare, ediția aniversară a festivalului (împlinirea a 10 ani de la înființare), care trebuia să se desfășoare în perioada 7-9 august 2020 pe Domeniul Știrbey din Buftea, se amână pentru anul viitor. Evenimentul a fost reprogramat pentru perioada 14-15 august 2021! Night Picnic va avea loc pe 13 august. Biletele deja achiziționate rămân valabile!

"Cele mai triste cuvinte pe care le-am scris vreodată: va fi prima dată în 10 ani fără Summer Well, deoarece ediția din acest an a festivalului va fi amânată pentru august 2021. Adunările mari sunt încă interzise, ​​iar Guvernul lucrează la legislație pentru prelungirea acestui lucru până la începutul toamnei, deci nu există altă opțiune. Este nevoie de un an întreg pentru a construi un festival precum Summer Well și acesta nu poate fi realizat într-un timp mai scurt, mai ales în aceste zile incerte.

Am depus atât de mult efort în construirea #SummerWell10. Toți cei din echipă au muncit atât de mult pentru ca această ediție aniversară să fie incredibil de specială și cu toții am sperat că totul va fi bine până la urmă. Dar știm că înțelegeți că siguranța comunității noastre și a artiștilor este prioritară în această situație fără precedent.

Cu toate acestea ... suntem cu adevărat întristați...

Știm că nu este ușor nici pentru voi și am dori să vă mulțumim pentru sprijin și răbdare. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor partenerilor festivalului, Domeniul Stirbey și tuturor celor din familia Summer Well. Există totuși și un aspect pozitiv în toată această nebunie: mai avem încă un an pentru a lucra la ediția aniversară, deci Summer Well 10 va fi cu adevărat legendar. Până atunci, împreună cu partenerii noștri, profităm de acest moment pentru a extinde platforma Summer Well cu o serie de evenimente și programe noi. Suntem încântați să vă aducem noi experiențe construite în jurul festivalului. Rămâneți aproape!

Noile date ale festivalului sunt 14-15 august 2021, iar Night Picnic va avea loc pe 13 august. Majoritatea artiștilor sunt deja reconfirmați și vom adăuga, de asemenea, alte nume în line-up, unele pe care nu am avut șansa să le anunțăm și altele noi. Anul viitor va fi un mare program muzical. Toate biletele rămân valabile pentru 2021. Opțiunile pentru cei care nu pot participa în 2021 vor fi disponibile în curând.

Această situație este ceva ce nimeni dintre noi nu ar fi putut prezice. Dar este ceva peste care putem trece. Aveți grijă și - așa cum spune melodia - <<summer well>>. Anul viitor vom fi 10 din nou!" - este mesajul postat de organizatori de pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Ediția din acest an ar fi adunat pe scenă trupe ca Of Monster and Men, Nothing But Thieves, Tom Walker, Woodkid, Keane, Two Doors Cinema Club, Foster the People, Balthazar, L'Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism și Bob Moses (club Set).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 7 august 2020

Summer Well 2020

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Concerte & turnee

Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club cântă la Summer Well 2024

Summer Well Festival 2024 a anunțat primul val de artiști, printre headlineri aflându-se Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club. Te invităm să afli ce alți cântăreți vor urca pe scenă.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante. Pentru cea din urmă categorie, aceștia au dezvăluit primii artiști, astfel:

Line-up Summer Well 2024:

  • Keane
  • Nothing But Thieves
  • Two Door Cinema Club
  • Tommy Cash
  • Son Mieux
  • Teezo Touchdown
  • Grandson
  • Lucky Love
  • Joker Out
  • Joesef
  • Ari Abdul
  • Stone
  • Dwells
  • rareș
  • Lvx Machina
  • +SHE+
  • SPP Summer Extravaganza

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Membrii formației adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei - diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut - "Hopes and fears".

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să surprindă publicul.

Pe scenă vor mai urca inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul său vizual alternativ - și pe Lucky Love - artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa "Masculinity", reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

  • Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul de 375 lei + taxe.
Citește în continuare

Muzică nouă

Nothing But Thieves lansează piesa "Oh No He Said What", anunţă o variantă Deluxe de LP

Nothing But Thieves îşi păstrează stilul disco care a influenţat cel mai nou album şi pe primul single din 2024. Se numeşte "Oh No He Said What" şi aminteşte cumva de... The Weeknd. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Oh No He Said What" e orice numai nedansabilă nu. Are un bas care te cuprinde de umeri şi şolduri şi te face să dansezi. Şi sintetizatoare suficiente pentru un throwback spre anii '80. Iar vocea lui Conor Mason rămâne la fel de plăcută şi atinge înălţimi savuroase. Acest single nu a venit singur, ci împreună cu o versiune Deluxe a albumului "Dead Club City", lansat în 2023.

Al patrulea album al britanicilor a fost şi primul care a urcat pe locul întâi în topuri. A fost urmat de un turneu sold out în Marea Britanie, care a inclus două nopţi de gală pe Wembley. Ediţia Deluxe va sosi pe 15 martie 2024 prin casele de discuri RCA şi Sony. Ce va fi nou pe acel LP? Păi primim 3 piese noi, inclusiv single-ul proaspăt lansat.

Celelalte două sunt "Time Fate Karma God" şi "Pure You", care sună a ceva ce ar fi scos Placebo la început de mileniu. De fapt am asociat de multe ori Nothing But Thieves cu un neo-Placebo, dacă e să fiu sincer. Mai primim şi versiuni "stripped back" pentru două piese de pe album, hitul "Overcome" şi "Tomorrow is Closed".

Ce urmează pentru Nothing But Thieves? Trupa care ne-a încântat la Summer Well 2017 şi 2022 (pe ploaie) are o serie de concerte în Europa, din Paris la Hamburg şi din Copenhaga până în Barcelona. Se va opri în Madrid înainte să plece spre America de Sud în martie. Ajunge şi în Atena în aprilie, apo revine în iulie. Trupa este activă din 2012, provine din Essex şi îi are în componenţă pe Conor Mason, solist şi chitarist, Joe Langridge-Brown, chitarist, Dominic Craik, chitarist şi clăpar, Philip Blake la bas şi James Price la tobe.

Au fost comparaţi cu Jeff Buckley, Foals, Royal Blood şi Muse. În 2023 i-am văzut la un super show la Electric Castle.

Citește în continuare

Trending