Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Duffy lansează piesa "River In the Sky", muzică pentru zile mai bune - AUDIO

Duffy a lipsit din lumina reflectoarelor aproape un deceniu, artista trecând prin traume şi momente grele, dar a găsit curajul de a reveni cu muzică nouă. Artista a lansat recent piesa "River In the Sky", un track care a avut premiera la BBC Radio 2 şi pe care îl puteţi asculta în articol via Instagram.
Duffy

Duffy │ FOTO: Instagram Duffy

Motivul pentru care Duffy nu a mai dorit să fie în atenţia publicului a fost faptul că a fost violată şi drogată, dar şi ţinută captivă pe parcursul a câteva zile. Recuperarea în urma acestor traume a fost extrem de grea, iar Duffy a trebuit să îşi reconstruiască psihicul. Artista a lansat ultimul album în 2010, pe numele său "Endlessly", înainte de a dispărea din viaţa publică. Singura sa apariţie însemnată a fost cea din filmul "Legend" cu Tom Hardy în 2015, pentru care a compus 3 piese.

Artista galeză de 35 de ani, pe numele său complet Aimee Anne Duffy cântă pe noul track "River In the Sky" despre "frica de întuneric", dar şi despre o prezenţă care o vizitează noaptea şi o acoperă protector, învăţând-o să treacă peste durere. În refren muziciana se întreabă de ce tot plângem, ca un râu în ceruri. Duffy ne-a mai oferit o piesă nouă în acest an, "Something Beautiful", cântată în premieră în cadrul emisiunii radio a lui Jo Whiley, în martie.

Tânăra a dezvăluit iadul prin care a trecut printr-o postare pe Instagram din luna februarie, ştearsă ulterior. În aprilie ea publica un eseu pe site-ul propriu în care oferea mai multe detalii despre chinul său, despre faptul că a fost drogată într-un restaurant la ziua sa de naştere. Apoi a fost ţinută captivă în casă, agresată şi dusă într-o ţară străină de un atacator misterios, care şi-ar fi exprimat şi intenţia de a o ucide.

View this post on Instagram

A post shared by @duffy on

Duffy a început o carieră foarte promiţătoare în 2008, cu albumul de debut "Rockferry", care a fost cel mai bine vândut LP britanic din acel an, dar şi foarte bine vândut în State. Single-ul "Mercy" a răsunat la radio-urile şi TV-urile din toată lumea şi a fost auzit în nenumărate reclame, filme şi seriale. În 2009 Duffy primea premiul Grammy pentru "Cel mai bun album pop vocal", câştigând şi 3 din cele 4 premii Brit Awards la care fusese nominalizată.

În 2010 şi-a făcut debutul în actorie, apărând în filmul "Patagonia".

Citește mai multe despre Duffy
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters lansează filmul-concert "Us + Them" pe platformele de streaming; Urmăreşte secvenţe din concert - VIDEO

Roger Waters a avut o serie de concerte magnifice în cadrul turneului din 2017 şi 2018, iar din acele reprezentanţii...

Închide