Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Delia cântă la Verde Stop Arena alături de Macanache și alți invitați surpriză - PROGRAM

Macanache este unul dintre invitații surpriză ai Deliei în concertele pe care artista le va susține la Verde Stop Arena în weekendul 5 - 7 iunie. Evenimentele se vor desfășura în aer liber, în conformitate cu regulile de distanțare socială.

Delia dă startul sezonului estival cu o serie de 3 concerte la iarbă verde. În weekendul de început al lunii iunie publicul se va bucura de primele show-uri ale artistei după aproape trei luni de "amorțire" a pieței concertistice din România.

Delia își așteaptă fanii în mijlocul naturii, la Verde Stop Arena din București, pe 5, 6 si 7 iunie, ideea acestor show-uri venind în urma anulării concertului drive-in de pe 31 mai. În cadrul primelor concerte ale verii 2020, artista va avea alături de ea o serie de invitați surpriză, primul anunțat fiind Macanache, artistul nonconformist alături de care lansa în 2017 piesa "Rămâi cu bine". Clipul melodiei a ajuns la peste 44 de milioane de vizualizări, Delia având la vânzare articole de merchandise cu inscripții inspirate de versurile acestui single.

Vezi interviul Macanache (The Putreds): "La noi toată lumea pare că încearcă să copieze niște acte de succes din alte țări"

Concertele Deliei de la Verde Stop vor respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă. Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita de 500, existând și reguli de distanțare socială: se vor păstra 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.

"Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm", spune Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

Concertele vor începe la ora 21:00, iar accesul se face începând cu ora 18:00. Delia a pregătit pentru fanii ei multe surprize, ce vor fi dezvăluite la fața locului.

Programul concertelor Delia - Cum Era la Verde Stop Arena:

  • 18:00 - Acces public
  • 20:00 - Dj Set
  • 21:00 - Delia

Verde Stop Arena, aflat pe Barbu Văcărescu 162-164, a găzduit multe evenimente culturale de-a lungul timpului. Aici a avut loc anul trecut TIFF Unlimited, iar pe vremea când se numea Zone Arena, aici s-au desfășurat concerte ca Reamonn, Bob Dylan, Scorpions, Roxette.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia MatacheMacanache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020 a fost anulat

Festivalul Cerbul de Aur se adaugă, astfel, unei lungi liste de evenimente majore cu public care au fost anulate din...

Închide