Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Cristi Minculescu va cânta sub numele de IRIS din nou; Iată în ce condiţii

Fanii IRIS au primit o veste neaşteptată în această săptămână şi anume că solistul Cristi Minculescu va putea cânta din nou sub numele de IRIS. Informaţia a fost dezvăluită în direct la Clubul de Seară, la Europa FM, dar şi pe pagina de Facebook IRIS. Avem detalii în cadrul articolului.
Iris Cristi Minculescu Valter Boro 2020

Iris Cristi Minculescu Valter Boro 2020 │ FOTO: Iris

Cristi Minculescu, care a cântat în ultima vreme sub numele de "Cristi Minculescu, Valter şi Boro" a vorbit despre viitorul trupei IRIS la Europa FM. De acum înainte va cânta sub numele de IRIS, alături de Doru Bobeica şi Valter Popa, în timp ce Nelu Dumitrescu va folosi şi el numele de IRIS (în ambele cazuri cu un apendice asociat). Aflat în direct prin telefon la emisiunea Europa FM Clubul de Seară, artistul şi-a imaginat cum va prezenta formaţia în intro-ul piesei "Amintiri", care se va auzi live la Sala Palatului la concertul aniversar aşteptat în octombrie.

Despărţirea grupului IRIS se producea în 2017, când Doru Bobeica, Valter Popa şi Cristi Minculescu o luau pe un drum separat de Nelu Dumitrescu. În 2018, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru "Boro" Borobeică primesc în instanță dreptul de a folosi si ei numele de Iris.  Iată declaraţia lui Cristi Minculescu de pe Facebook cu privire la denumirea trupei:

Dragi prieteni,

Suntem extrem de bucuroși să vă aducem o veste pe care atât noi, Cristi, Valter și Boro, cât și voi, toți cei care ne-ați susținut în această perioadă, o așteptam cu emoție și entuziasm: "Iris" s-a întors acasă! Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-ați fost alături și ați crezut în noi, ați fost deopotrivă puterea și inspirația noastră! Mulțumim echipei minunate care ne-a condus spre acest moment deosebit, în mod special echipei de avocați din cadrul societății Milcev Burbea Intellectual Property and Law formată din Iulia Burbea, Gabriela Milcev și Florina Enache, care au devenit parte a familiei noastre din primul moment în care ne-am cunoscut.

Nu vă pierdeți niciodată speranța, căci lucrurile grozave li se întâmplă celor care cred cu tărie în visul lor! Vă iubim nemăsurat! Cristi Minculescu, Valter & Boro- IRIS.

Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeica îşi vor urma împreuna drumul şi se vor numi:

IRIS
CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO

Nelu Dumitrescu, la rândul său, îşi va continua activitatea sub denumirea:

IRIS
NELU DUMITRESCU

Solistul şi colegii au mulţumit publicului pentru sprijin şi iubirea manifestată, într-o scrisoare comună trimisă postului de radio Europa FM. Unul dintre momentele speciale de recunoaştere a numelui IRIS a fost în vara anului trecut, atunci când Metallica a cântat un cover după "De Vei Pleca" pe scena Arenei Naţionale.

Trupa are o istorie bogată, fiind activă din anul 1975 şi trecând prin numeroase schimbări de componenţă. Cea mai însemnată schismă a fost trecerea lui Nuţu Olteanu, Marti Popescu şi Dan Bittman la Holograf (anii '80). În a doua parte a anilor '80, anii '90 şi 2000 Cristi Minculescu a fost solist,până în anul 2012, când a fost înlocuit de Tony Şeicărescu apoi de Rafael (câștigătorul Festivalului European de Muzică - Malta - Valletta) în 2013. Minculescu revenea în IRIS în 2015, dar grupul se spărgea din nou în 2017, când Cristi Minculescu, Valter Popa şi Boro părăseau formaţia.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIris
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ewan McGregor va fi vocea personajului Jiminy Cricket într-o nouă producție "Pinocchio"

În cadrul unui interviul recent, actorul scoțian a confirmat că își va împrumuta vocea îndrăgitului personaj Jiminy Cricket, într-o producție...

Închide