Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Corey Taylor (Slipknot) le explică tinerilor artiști ce greșesc atunci când fac muzică

Corey Taylor a vorbit într-un interviu despre principala problemă a trupelor tinere, mărturisind că a mai menționat acest lucru în trecut. Vocalistul Slipknot a vorbit cu acest prilej și despre starea scenei de muzică rock, ce pare să se stingă treptat.

Stone Sour la Arenele Romane 2018 (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Corey Taylor a vorbit la The Eddie Trunk Podcast despre o greșeală frecventă la trupele debutante și la artiștii tineri. Potrivit vocalistului Slipknot și Stone Sour, nu se acordă suficientă atenție calității sunetului.

Corey Taylor: "Mulți artiști tineri cred că e OK să tragi muzica pe calculator și să lași calculatorul să facă treaba"

"Problema pornește de la - și am mai spus asta de-a lungul anilor - felul în care muzica este înregistrată. Vine de la modul în care este produsă muzica.

Mulți artiști tineri cred că e OK să tragi muzica pe calculator și să lași calculatorul să facă treaba. Oamenii cred că e ok, că nu ai nevoie de un studio, sau că nu e nevoie, ca trupă, să cânți împreună, sau că nu e nevoie să pui un microfon pe amplificator ca să auzi chitara și să poți face ca o anumită secțiune să sune diferit.

Au omogenizat complet sound-ul. L-au diluat până în punctul în care 98% din trupele active de rock de pe radio sau din online, toate sună la fel.

Așa că nu poți să le distingi între ele, pentru că toate sună la fel, toate sunt produse la fel, toate au același mixaj, nimic nu iese în evidență", a indicat Corey Taylor.

Cu prilejul acestei intervenții, Corey a vorbit și despre stadiul în care se află muzica rock actuală.

"Cred că există o mulțime de muzică moartă deghizată în muzică rock, și da, încă e o scenă rock pe care oamenii nu ajung să o audă pentru că sunt multe trupe care domină în prezent frecvențele posturilor de radio.

Cred că internetul va împinge în față o mulțime de trupe noi, care vor fi astfel reprezentate", a mai spus vocalistul.

Corey Taylor va lansa anul acesta primul său album solo, material pe care l-a finalizat în carantină.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a fost șantajată și abuzată de fostul iubit

Roxen, tânăra artistă care ne va reprezenta în 2021 la Eurovision, a declarat presei că a fost șantajată și abuzată...

Închide