Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Corey Taylor (Slipknot) le explică tinerilor artiști ce greșesc atunci când fac muzică

Corey Taylor a vorbit într-un interviu despre principala problemă a trupelor tinere, mărturisind că a mai menționat acest lucru în trecut. Vocalistul Slipknot a vorbit cu acest prilej și despre starea scenei de muzică rock, ce pare să se stingă treptat.

Stone Sour la Arenele Romane 2018 (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Corey Taylor a vorbit la The Eddie Trunk Podcast despre o greșeală frecventă la trupele debutante și la artiștii tineri. Potrivit vocalistului Slipknot și Stone Sour, nu se acordă suficientă atenție calității sunetului.

Corey Taylor: "Mulți artiști tineri cred că e OK să tragi muzica pe calculator și să lași calculatorul să facă treaba"

"Problema pornește de la - și am mai spus asta de-a lungul anilor - felul în care muzica este înregistrată. Vine de la modul în care este produsă muzica.

Mulți artiști tineri cred că e OK să tragi muzica pe calculator și să lași calculatorul să facă treaba. Oamenii cred că e ok, că nu ai nevoie de un studio, sau că nu e nevoie, ca trupă, să cânți împreună, sau că nu e nevoie să pui un microfon pe amplificator ca să auzi chitara și să poți face ca o anumită secțiune să sune diferit.

Au omogenizat complet sound-ul. L-au diluat până în punctul în care 98% din trupele active de rock de pe radio sau din online, toate sună la fel.

Așa că nu poți să le distingi între ele, pentru că toate sună la fel, toate sunt produse la fel, toate au același mixaj, nimic nu iese în evidență", a indicat Corey Taylor.

Cu prilejul acestei intervenții, Corey a vorbit și despre stadiul în care se află muzica rock actuală.

"Cred că există o mulțime de muzică moartă deghizată în muzică rock, și da, încă e o scenă rock pe care oamenii nu ajung să o audă pentru că sunt multe trupe care domină în prezent frecvențele posturilor de radio.

Cred că internetul va împinge în față o mulțime de trupe noi, care vor fi astfel reprezentate", a mai spus vocalistul.

Corey Taylor va lansa anul acesta primul său album solo, material pe care l-a finalizat în carantină.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a fost șantajată și abuzată de fostul iubit

Roxen, tânăra artistă care ne va reprezenta în 2021 la Eurovision, a declarat presei că a fost șantajată și abuzată...

Închide