Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Celine Dion de la București este amânat pentru vara lui 2021

Concertul Celine Dion, ce urma să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București, a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19. Evenimentul a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021, în același loc. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Celine Dion a anunțat că turneul "COURAGE WORLD TOUR" va fi reluat anul viitor, în 2021 fiind reprogramat și evenimentul așteptat la Arena Națională.

"Chiar am sperat să revenim pe scena cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranța tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioada atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urma vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să cant din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!"

Pentru managementul artistei și organizatorii evenimentului, siguranța și sănătatea publicului sunt prioritare. COURAGE WORLD TOUR va reîncepe în primăvara lui 2021 și se va desfășura în 32 de orașe din toată Europa până în vară, inclusiv în București.

"Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susține concertul de la București la data stabilită. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătății populației și a sistemului medical, dar și la nivel social și economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toți prin momente cu adevărat dificile și suntem siguri că fanii Celine Dion din România înțeleg pe deplin această situație." a declarat Laura Coroianu, Director Emagic, organizatorul spectacolului din București.

Spectacolul Celine Dion de la București face parte din turneul "Courage World Tour" de promovare a albumului omonim, ce urma să cuprindă aproape o sută de orașe din întreaga lume. Artista a susținut deja 52 de concerte sold-out până în luna martie a acestui an. Evoluția răspândirii coronavirusului și măsurile de prevenție adoptate de autorități în ultimele săptămâni au determinat-o pe artistă să amâne partea europeană a turneului, treizeci și patru de concerte din douăzeci și patru de orașe - inclusiv București - urmând a fi reprogramate anul viitor.

Ce se întâmplă cu biletele achiziționate

Biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021. Prețurile biletelor variază între 275 și 1775 de lei.

În cazul în care nu pot participa la concertul reprogramat, cumpărătorii au la dispoziție 30 de zile de la data anunțului amânării evenimentului pentru a opta între păstrarea biletului sau transformarea lui în voucher cu valoare. După 10 iulie, biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a concertului.

În cazul în care voucherul nu va putea fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, valoarea biletelor va fi rambursată până la data de 31 decembrie 2021. Astfel, cei care nu mai pot sau nu mai vor să participe la concertul Celine Dion și nici la alt eveniment Emagic, își vor putea primi banii înapoi în perioada 30 septembrie - 31 decembrie 2021.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 11 iunie 2023

ANULAT - Celine Dion

Loc
Arena Națională

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending