Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Cine cântă piesa finalului de sezon 4 "Rick and Morty" - VIDEO

"Rick and Morty" este unul dintre cele mai apreciate seriale de animaţie din istorie şi a devenit un reper în lumea pop culture. A generat o tonă de meme-uri, probabil cel mai reputat fiind "Pickle Rick". Sezonul 4 s-a încheiat pe 1 iunie, iar în ultimele minute ale episodului se aude o piesă tristă şi visătoare. Aflaţi despre ce melodie este vorba şi urmăriţi clipul publicat de creatorii serialului pentru track în articol.
Rick and Morty final sezon 4 videoclip

Rick and Morty final sezon 4 videoclip │ FOTO: Adult Swim

Sezonul 4 al serialului "Rick and Morty" nu a fost atât de bun precum precedentele, cam acesta ar fi consensul. Ultimul episod, dar şi cel în care Morty îşi poate schimba viitorul iar şi iar pentru a o cuceri pe Jessica au fost cele mai bune momente ale sezonului. Poate şi povestea de dragoste a lui Morty anulată de acea telecomandă... Sezonul 4 s-a încheiat cu un moment de reflecţie pentru Rick Sanchez, care şi-a dat seama că nu e un părinte/prieten bun, în vreme ce pe fundal se auzea o piesă tristă.

Nu e prima oară când "Rick and Morty" generează o secvenţă tristă legendară, prima de acest gen fiind cea în care Rick s-a sacrificat pentru cei dragi şi s-a predat unui consiliu galactic, în vreme ce pe fundal răsuna "Hurt" de la Nine Inch Nails (ultimul episod din sezonul 2).

Adult Swim, reţeaua care găzduieşte acest show a publicat finalul de sezon 4 sub formă de videoclip muzical. Astfel am aflat că piesa "Don't Look Back" este cântată de către Kotomi şi compusă împreună cu Ryan Elder. Kotomi, pe numele său real Lauren Culjak este un compozitor din Los Angeles, care este şi producător. Are studii de pian şi a abordat genuri variate, de la industrial la ambiental şi orchestral. Creaţiile proprii au fost comparaţie cu Madonna şi Chairlift ca sunet. Ryan Elder este compozitorul coloanei sonore "Rick and Morty", dar şi cel al coloanei "The Boss Baby", "HarmonQuest" şi a contribuit cu piese la multe alte seriale.

În videoclip vedem întoarcerea lui Clone Beth, varianta destructivă şi negativă a fiicei lui Rick, Beth. De fapt nu ştim sigur care e clona şi care e originalul, după cum vedeţi în clip şi la final de episod. În aceste momente ne dăm seama că Rick cel pe care l-am văzut pe parcursul sezonului 4 a fost mult mai uman. Şi-a făcut un prieten, câteva relaţii şi şi-a redescoperit dorinţa de a fi un tată mai bun. Un cameo important în acest episod 10 din sezonul 4 a fost cel al lui Susan Sarandon, în rolul lui Dr. Wong. "Rick and Morty" se poate viziona pe Adult Swim, dar şi pe Netflix.

Citește mai multe despre Kotomi
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
PCGARAGE: Cumpără un laptop ASUS, scrie un review și câștigă!

Dacă vei scrie un review pe PCGarage.ro, poți câștiga un laptop ca ZenBook Duo UX481FL-BM067R, VivoBook 15 X512FJ-4J330 si VivoBook...

Închide