Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Cea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Metallica a lansat un sondaj online pentru fanii formației. "Some Kind of Bracket" a adus în fața publicului cele mai cunoscute piese ale trupei, fanii hotărând în final care este favorita audienței.
James Hetfield, solistul Metallica

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Competiția a fost strânsă, dar fanii au hotărât. Cea mai bună piesă Metallica, potrivit celor care au participat la sondajul formației, este "Master of Puppets". Piesa lansată în 1986 și inclusă pe cel de-al treilea material de studio al trupei a fost declarată triumfătoare în urma unui proces amplu de selecție.

Sondajul/competiția "Some Kind of Bracket" a pus față în față 32 de perechi de melodii din repertoriul Metallica, cele mai bune avansând pe parcursul a cinci runde. Finala s-a disputat între piesa "Master of Puppets" și "One".

"Publicul și-a exprimat opinia și o singură melodie se ridică deasupra tuturor. Campioana este - suspans susținut de tobe -  "MASTER OF PUPPETS"! Pe parcurs, piesa a îngenunchiat single-uri ca "Dyers Eve," "Atlas, Rise!," "Ride The Lightning," "Sad But True," "Fade To Black" și "One" într-o competiție acerbă, dezbătută față în față...nu e de mirare că melodia se regăsește în Library of Congress [cea mai veche instituție culturală federală a Statelor Unite și una dintre cele mai mari biblioteci din lume] ! Vă mulțumim că ați participat la acest joc! #ObeyYourMaster #SomeKindOfBracket", a transmis formația.

Cum s-a desfășurat sondajul "Some Kind of Bracket"

Cele 64 de piese Metallica incluse în sondajul "Some Kind of Bracket"

View this post on Instagram

BAT-TERY GO! It’s time for your fav Metallica songs to go head to head in #SomeKindOfBracket. Vote on daily match-ups in our Instagram stories and on Facebook until we crown the champ!

A post shared by Metallica (@metallica) on

Finala: "Master of Puppets" VS. "One"

Piesa "Master of Puppets", declarată preferata publicului, a fost lansată pe 2 iulie 1986, fiind singurul single extras de pe albumul omonim. Melodia a fost înregistrată în perioada octombrie - decembrie 1985 la Sweet Silence Studios din Copenhaga. Potrivit lui James Hetfield, versurile fac referire la consumul de droguri, descriind modul în care "poziția de putere se schimbă și în loc să fii tu cel care controlează situația, drogurile ajung să te controleze pe tine". VH1 a plasat melodia pe poziția a 3-a în topul celor mai bune piese heavy metal, iar Total Guitar Magazine a declarat-o învingătoare în sondajul 100 Greatest Riffs.

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filmul "Pe aripile vântului" revine pe HBO Max, însă este însoțit de o introducere explicativă

La două săptămâni după ce HBO Max a retras "Pe aripile vântului", filmul câștigător de Oscar a revenit pe platformă,...

Închide