Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Ce crede Steve Vai despre muzica lui Billie Eilish

Steve Vai a vorbit despre muzica pop contemporană, exprimându-și opinia cu privire la Billie Eilish. Deși mărturisește că a avut momente de snobism, când nu tolera altceva decât muzica elitistă pe care o studia, Vai are acum o altă perspectivă asupra industriei.

Indiferent în ce nișă muzicală te-ai încadra, nu poți ignora popularitatea lui Billie Eilish, mai ales după premiile Grammy recent primite. Steve Vai, spre exemplu, a ascultat muzica lui Billie grație soției sale, care e mult mai conectată la spectrul mainstream al industriei muzicale. Chitaristul e de părere că muzica tinerei artiste e plăcută, apreciindu-i creativitatea.

Steve Vai: "Starurile pop sunt necesare, pentru că satisfac o anumită nevoie"

"Oh da, genul ăsta de muzică (mainstream) e peste tot. O mare parte din ea e și pe placul meu. Soția mea ascultă tot felul de genuri muzicale, iar mare parte din ce ascultă e pop.

Ascultam Billie Eilish, pentru că asta era în playlistul ei, și chiar mi-a plăcut. Adică e muzică. Starurile pop sunt necesare, pentru că satisfac o anumită nevoie.

Dacă vorbim de Billi Eilish, pot să spun că am urmărit câteva din clipurile ei și sunt foarte creative - e ceva în modul ei de exprimare care e în perfect acord cu nebunia care o macină, ca să spun așa. Cred că e în regulă. Cred că unul dintre cele mai grozave lucruri privind industria muzicală este diversitatea și faptul că poți găsi ceva care să fie pe placul oricui", a detaliat Vai într-o conversație cu Justin Beckner de la Ultimate Guitar.

Cu prilejul unei alte discuții recente, Steve Vai a împărtășit publicului viziunea sa cu privire la supraviețuirea unui muzician în industria actuală. Chitaristul a oferit un sfat tuturor celor din breaslă, aflați fie la început de carieră, fie cu ceva ani de experiență.

"În cazul vostru (al chitariștilor profesioniști) trebuie luate în considerare și toate datele economice, dar cel mai bun mod prin care poți supraviețui în industria muzicală este schimbându-ți atitudinea. Trebuie să ai o atitudine pozitivă în legătură cu ceea ce faci, indiferent de activitatea ta muzicală."

Puteți citi răspunsul său integral într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Billie EilishSteve Vai
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Celine Dion de la București este amânat pentru vara lui 2021

Concertul Celine Dion, ce urma să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București, a fost amânat...

Închide