Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Bob Dylan a dezvăluit tracklist-ul noului album, "Rough and Rowdy Ways"

Cu câteva zile înainte de lansarea materialului discografic (19 iunie), muzicianul a anunțat titlurile pieselor ce compun albumul. Găsești mai multe detalii în articol.
Bob Dylan

Bob Dylan

Dylan a dezvăluit toate cele 10 piese în cadrul unui video postat pe contul său de Instagram. Așa cum era de așteptat, tracklist-ul prezintă piese lansate anterior precum: "False Prophet", "I Contain Multitudes" și "Murder Most Foul".

"Rough and Rowdy Ways" marchează prima lansare a unui material de compoziții originale în opt ani. Din păcate, Bob Dylan nu va putea susține live albumul până probabil anul viitor, deoarece a anulat recent turneul planificat.

https://www.instagram.com/p/CBT-07wl4ok/?utm_source=ig_web_copy_link

Tracklist "Rough and Rowdy Ways":

  1. I Contain Multitudes
  2. False Prophet
  3. My Own Version of You
  4. I’ve Made Up My Mind to Give Myself to You
  5. Black Rider
  6. Goodbye Jimmy Reed
  7. Mother of Muses
  8. Crossing the Rubicon
  9. Key West
  10. Murder Most Foul

Bob Dylan este unul dintre cei mai influenți muzicieni ai secolului XX, fiind un simbol al inovaţiei în muzică și cultură și totodată primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambițiile intelectuale. Muzicianul a câștigat nenumărate distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Artistul a primit premiul Nobel pentru literatură în 2016, pentru contribuţia adusă poeziei. Muzicianul este şi prozator, având o serie de memorii celebre, "Chronicles".

Povestea de viață a lui Bob Dylan va fi cuprinsă într-un film biografic regizat de James Mangold. În rolul principal a fost distribuit actorul american Timothée Chalamet.

Citește mai multe despre Bob Dylan
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
10,000 de persoane au cumpărat bilete la un concert transmis online

Popularitatea unei trupe olandeze a făcut posibilă susținerea unui livestream în fața a 10,000 de spectatori conectați online. Concertul a...

Închide