Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Akon va construi un "cripto oraș" de 6 miliarde de dolari în Senegal

Akon este un om cu multe talente, având un CV stufos (cântăreț, rapper, producător). Ceea ce puțini știu, însă, este că Akon e și antreprenor. Cântărețul tocmai a asigurat 6 miliarde de dolari pentru construirea unui oraș bazat pe criptomonede în Senegal și îl numește Akon City. Se dorește ca proiectul să fie gata până în 2030.
Akon

Akon │ FOTO: Instagram/@akon

La începutul acestui an, artistul senegalez-american a încheiat un parteneriat cu compania turistică africană de stat pentru a crea un oraș turistic complet sustenabil. Acum, Akon a reușit să treacă la următorul nivel și a semnat unui contract de 6 miliarde de dolari cu firma de inginerie și consultanță KE International din Statele Unite.

Dezvoltarea orașului Akon va fi împărțită în mai multe faze, prima etapă urmând să se concentreze pe construcția de drumuri, o școală, o secție de poliție, o centrală electrică, o instalație de colectare a deșeurilor, un spital și un mall până la sfârșitul anului 2023.

A doua fază va începe anul următor și se va concentra în a convinge afacerile să funcționeze pe propria criptomonedă a lui Akon intitulată "AKOIN". Până la finalizarea din 2030, Akon City va include, de asemenea, parcuri, universități, un stadion și un complex industrial. Pe lângă economia bazată în întregime pe criptomonede, Akon City va funcționa sută la sută cu energie regenerabilă.

https://www.instagram.com/p/CBdu0y7giJX/?utm_source=ig_web_copy_link

Mai multe despre Akon City

Pe site-ul oficial al artistului, aflăm despre noul proiect că:

"Akon City este o colecție emblematică de proprietăți futuriste care reflectă inovația în dezvoltarea umană prin accesul la educație superioară și soluție tehnologică, ducând țara la o economie mai mare prin crearea celei mai revoluționare industrii, design rafinat și dotări excepționale, ce combinate creează un aer unic de eleganță.

Înălțându-se pe țărmul Dakarului, această bijuterie impresionantă îmbină strălucirea și grandoarea cu spiritul unic african care îl face un loc idilic pentru afaceri și turism".

Despre criptomonedă:

Criptomonedă sau criptovalută este un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată, (ex: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin, Dogecoin, Anacoin, Pirate Chain). Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale. Investiţia în criptomonede este una dintre cele mai profitabile variante de investiţii din lume.

Citește mai multe despre Akon
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Myles Kennedy anunţă că noul său album solo este aproape gata şi e mai heavy

Încă un artist iese din perioada de izolare şi carantină cu un album nou aproape finalizat. E vorba despre Myles...

Închide