Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Akon va construi un "cripto oraș" de 6 miliarde de dolari în Senegal

Akon este un om cu multe talente, având un CV stufos (cântăreț, rapper, producător). Ceea ce puțini știu, însă, este că Akon e și antreprenor. Cântărețul tocmai a asigurat 6 miliarde de dolari pentru construirea unui oraș bazat pe criptomonede în Senegal și îl numește Akon City. Se dorește ca proiectul să fie gata până în 2030.
Akon

Akon (foto: Instagram/@akon)

La începutul acestui an, artistul senegalez-american a încheiat un parteneriat cu compania turistică africană de stat pentru a crea un oraș turistic complet sustenabil. Acum, Akon a reușit să treacă la următorul nivel și a semnat unui contract de 6 miliarde de dolari cu firma de inginerie și consultanță KE International din Statele Unite.

Dezvoltarea orașului Akon va fi împărțită în mai multe faze, prima etapă urmând să se concentreze pe construcția de drumuri, o școală, o secție de poliție, o centrală electrică, o instalație de colectare a deșeurilor, un spital și un mall până la sfârșitul anului 2023.

A doua fază va începe anul următor și se va concentra în a convinge afacerile să funcționeze pe propria criptomonedă a lui Akon intitulată "AKOIN". Până la finalizarea din 2030, Akon City va include, de asemenea, parcuri, universități, un stadion și un complex industrial. Pe lângă economia bazată în întregime pe criptomonede, Akon City va funcționa sută la sută cu energie regenerabilă.

View this post on Instagram

KE International awarded US $6 Billion construction contract for Akon City, 🇸🇳https://www.prweb.com/releases/ke_international_awarded_us_6_billion_construction_contract_for_akon_city_senegal/prweb17165260.htm

A post shared by AKON (@akon) on

Mai multe despre Akon City

Pe site-ul oficial al artistului, aflăm despre noul proiect că:

"Akon City este o colecție emblematică de proprietăți futuriste care reflectă inovația în dezvoltarea umană prin accesul la educație superioară și soluție tehnologică, ducând țara la o economie mai mare prin crearea celei mai revoluționare industrii, design rafinat și dotări excepționale, ce combinate creează un aer unic de eleganță.

Înălțându-se pe țărmul Dakarului, această bijuterie impresionantă îmbină strălucirea și grandoarea cu spiritul unic african care îl face un loc idilic pentru afaceri și turism".

Despre criptomonedă:

Criptomonedă sau criptovalută este un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată, (ex: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin, Dogecoin, Anacoin, Pirate Chain). Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale. Investiţia în criptomonede este una dintre cele mai profitabile variante de investiţii din lume.

Citește mai multe despre Akon
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Myles Kennedy anunţă că noul său album solo este aproape gata şi e mai heavy

Încă un artist iese din perioada de izolare şi carantină cu un album nou aproape finalizat. E vorba despre Myles...

Închide