Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Va fi lansată o carte cu fotografii ce prezintă două decenii din viața lui Marilyn Manson

Marilyn Manson va primi un photobook care documentează peste 20 de ani din viața și cariera sa, de la unul dintre primii săi fotografi, artistul britanic Perou.
Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse

Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse │ FOTO: Marilyn Manson

Cartea, intitulată "21 Years In Hell", va fi lansată în luna iunie și îl arată pe Manson de-a lungul a două decenii de turnee, ședințe foto, momente petrecute în intimitatea casei sale și multe altele.

Lucrul la acest proiect a început în 1998 prin intermediul unei ședințe foto care a condus la Perou devenind principalul fotograf al lui Manson. Cartea cuprinde peste 350 de fotografii, unele care au fost nepublicate până la această carte. Prezintă unele dintre cele mai mari momente din cariera lui Manson, dar și fotografii din culise, la propriu și la figurat, din ultimii 20 de ani.

Perou a explicat părerea sa despre proiect și a oferit o perspectivă asupra modului în care a selectat fotografiile.

"O colecție a unor fragmente ce nu au o ordine; la fel de confuze așa cum am fost și eu în majoritatea timpului petrecut în compania lui Marilyn Manson. Sunt niște indicii vizuale pe care le-am folosit pentru a-mi reaminti unde am fost și ce am făcut".

Pe lângă imagini, cartea include și transcrierea unor conversații între cei doi, dezvăluind o legătură afectuoasă formată între muzician și fotograf. Detaliază totul, universul turneelor mondiale, ședințe foto profesionale, aventuri din cluburile de noapte, casa lui Manson de pe Bulevardul Santa Monica și multe altele.

"Ultimii 21 de ani, intrând și ieșind din stratosfera lui Marilyn Manson, au fost confuzi. Oamenii, evenimentele, locurile ba erau în focus, ba nu. Primii ani au fost mai neclari decât aceia care au urmat", a continuat Perou.

Perou este printre puținii fotografi în care Manson a avut încredere, iar acest lucru se poate observa în paginile cărții. Multe fotografii prezintă o parte mai vulnerabilă sau mai "dulce" a rockerului. "21 Years in Hell" poate fi pre-comandată pe site-ul reelartpress.com, la prețul de 49,95 £.

Marilyn Mason a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu noua carte, însoțită de următorul mesaj:

"Noua carte de fotografii făcute de el de-a lungul a două decenii. Încă insistă să facă mai multe. E o onoare să îl știu publicând toate aceste momente rare și stranii".

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Consumul zilnic de cocaină i-a provocat lui Noel Gallagher severe atacuri de panică

Noel Gallagher a vorbit deschis despre experiențele sale din anii '90 când priza cocaină, și despre modul în care drogul...

Închide