Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Universal Music aduce împreună compozitori, textieri și resurse de sincronizare prin platforma UMPG Music Solutions

Universal Music Publishing Group lansează platforma UMPG Music Solutions, care va aduce în același loc compozitori, textieri și resurse de sincronizare pentru a oferi muzică personalizată și dedicată oricărei cereri venite din partea industriei cinematografice, industriei de televiziune și domeniului publicității.
Universal Music Group

Universal Music Group

UMPG Music Solutions simplifică modul în care experiența muzicală se va desfășura în raport cu domeniile terțe și ajută clienții să descopere și să se conecteze cu creatorii de conținut muzical, pentru orice fel de proiect.

Serviciul muzical UMPG Music Solutions asigură o cale mai ușoară în a accesa compozitori și conținut muzical pentru fiecare teritoriu în parte, incluzând partea de sincronizări, producție muzicală sau compoziție originală și personalizată.

"Pentru fiecare arie în parte, film, TV sau industria publicității, va exista câte o echipă dedicată UMPG, care își va îndrepta eforturile pentru a oferi un serviciu optim pentru clienți. Prin această platformă ne dorim să marcăm faptul că abilitățile noastre se extind și mai mult de a licenția muzica în stilul comercial", a declarat Tom Eaton, Senior Vice President (Muzica pentru Publicitate, Film & TV – UMPG)

Cererile clienților vor fi procesate de către birourile locale, în ceea ce privește România vor fi trimise către Florian Savulescu (Universal Music Publishing Romania), dar și de către Universal Publishing Production Music.

În plus, UMPG Music Solutions va permite compozitorilor, textierilor și producătorilor de la companii partnere (precum Elias Music, Green United Music, Decca Publishing, Sup3rsonic sau AMP Amsterdam) să acceseze platforma, creând în felul acesta o arie mult mai amplă de resurse muzicale.

Compania Universal Music Group a fost evaluată recent la suma de 33.6 miliarde de dolari. Din portofoliul UMG fac parte artiști și trupe ca U2, Maroon 5, The Weeknd, Nirvana, Frank Sinatra, Elton John, The Beatles, Queen, ABBA, Metallica, Eminem, Lady Gaga, Rolling Stones, Madonna, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Sam Smith, Kate Perry, Lana Del Rey, J Balvin, Selena Gomez, Nicki Minaj și Imagine Dragons.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou film Star Wars va fi scris și regizat de Taika Waititi

Seria filmelor Star Wars va continua cu o nouă peliculă. Direcția firului narativ va fi dată de Taika Waititi, cineastul...

Închide