Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Universal Music aduce împreună compozitori, textieri și resurse de sincronizare prin platforma UMPG Music Solutions

Universal Music Publishing Group lansează platforma UMPG Music Solutions, care va aduce în același loc compozitori, textieri și resurse de sincronizare pentru a oferi muzică personalizată și dedicată oricărei cereri venite din partea industriei cinematografice, industriei de televiziune și domeniului publicității.

Publicat

pe

Universal Music Group
Universal Music Group

UMPG Music Solutions simplifică modul în care experiența muzicală se va desfășura în raport cu domeniile terțe și ajută clienții să descopere și să se conecteze cu creatorii de conținut muzical, pentru orice fel de proiect.

Serviciul muzical UMPG Music Solutions asigură o cale mai ușoară în a accesa compozitori și conținut muzical pentru fiecare teritoriu în parte, incluzând partea de sincronizări, producție muzicală sau compoziție originală și personalizată.

"Pentru fiecare arie în parte, film, TV sau industria publicității, va exista câte o echipă dedicată UMPG, care își va îndrepta eforturile pentru a oferi un serviciu optim pentru clienți. Prin această platformă ne dorim să marcăm faptul că abilitățile noastre se extind și mai mult de a licenția muzica în stilul comercial", a declarat Tom Eaton, Senior Vice President (Muzica pentru Publicitate, Film & TV – UMPG)

Cererile clienților vor fi procesate de către birourile locale, în ceea ce privește România vor fi trimise către Florian Savulescu (Universal Music Publishing Romania), dar și de către Universal Publishing Production Music.

În plus, UMPG Music Solutions va permite compozitorilor, textierilor și producătorilor de la companii partnere (precum Elias Music, Green United Music, Decca Publishing, Sup3rsonic sau AMP Amsterdam) să acceseze platforma, creând în felul acesta o arie mult mai amplă de resurse muzicale.

Compania Universal Music Group a fost evaluată recent la suma de 33.6 miliarde de dolari. Din portofoliul UMG fac parte artiști și trupe ca U2, Maroon 5, The Weeknd, Nirvana, Frank Sinatra, Elton John, The Beatles, Queen, ABBA, Metallica, Eminem, Lady Gaga, Rolling Stones, Madonna, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Sam Smith, Kate Perry, Lana Del Rey, J Balvin, Selena Gomez, Nicki Minaj și Imagine Dragons.

Comentează

Trending