Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Un nou roman din seria "Twilight" va fi lansat anul acesta

Stephenie Meyer, autoarea celebrelor cărți, va lansa un nou volum din serie, intitulat "Midnight Sun". Acesta ajunsese fraudulos pe internet în 2008, moment în care Meyer a pus proiectul într-o pauză nedeterminată. Află mai multe detalii.
Copertă

Copertă "Midnight Sun" (captură ecran)

Seria care a cucerit inimile publicului, în special cel adolescentin, revine anul acesta cu un nou volum. La opt ani de la ultima lansare din serie, Stephenie Meyer a anunțat că noua carte va fi relatarea întregii povești de dragoste dintre vampirul Edward Cullen și muritoarea Bella Swan, însă din perspectiva lui Edward. Volumul "Midnight Sun" va fi lansat pe 4 august.

https://twitter.com/TheNovl/status/1257291134310780936

Noul roman a reprezentat pentru mult timp o sursă de speculații în rândul fanilor, după ce părți ale cărții au fost publicate ilegal pe internet în 2008. În urma acestei situații, Meyer a pus romanul în pauză nedeterminată. Recent, însă, fanii au observat că scriitoare a postat pe site-ul personal o numărătoare inversă ce a avut loc până ieri, 4 mai. Așa cum mulți au bănuit, numărătoarea a dus la dezvăluirea noului volum.

"Twilight" ("Amurg") este o serie de cărți fantastice (despre vampiri) pentru tineri, ce urmărește aventurile adolescentei Isabella "Bella" Swan, a cărei viață se schimbă total din momentul în care se mută în ploiosul și aparent banalul orășel Forks, ca să locuiască cu tatăl ei.


Seria, ce este alcătuită din romanele "Twilight"("Amurg"), "New Moon" ("Lună Nouă"), "Eclipse" ("Eclipsă") și "Breaking Dawn" ("Zori de zi"), relatează povestea de dragoste dintre Bella și vampirul Edward Cullen și este narată în principal din punctul de vedere al Bellei. Cărțile au fost vândute în peste 100 de milioane de copii și traduse în 37 de limbi.

Seria a beneficiat de o ecranizare ce i-a avut în rolurile principale pe Robert Pattinson și Kristen Stewart.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Universal Music aduce împreună compozitori, textieri și resurse de sincronizare prin platforma UMPG Music Solutions

Universal Music Publishing Group lansează platforma UMPG Music Solutions, care va aduce în același loc compozitori, textieri și resurse de...

Închide