Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Tudor Chirilă şi Irina Times cântă live pe 1 şi 2 mai prin platforma Vodafone Împreună Mai Puternici

Acest 1 mai va fi diferit de cele de până acum, pentru că nu putem să ne bucurăm de activităţile obişnuite: mers la mare, la concerte, la grătar. Ne mulţumim cu platforme de live streaming şi savurăm concertele de acasă, iar Vodafone România a lansat o platformă dedicată numită Împreună Mai Puternici. Prin intermediul său veţi putea urmări concerte Tudor Chirilă şi Irina Rimes în acest weekend prelungit. Avem detalii în articol.
Platforma concerte live Vodafone Impreuna Mai Puternici

Platforma concerte live Vodafone Impreuna Mai Puternici (foto: Vodafone)

Pentru că #StamAcasa de 1 mai, putem totuşi să ne şi distrăm urmărind transmisiunile live de pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici. Aceasta este o platformă digitală cu conţinut live, care include atât concerte transmise în direct, cât şi spectacole de teatru, programe de fitness şi materiale educaţionale/ master class-uri. Pe lângă consumul de conţinut poţi susţine artiştii preferaţi prin donaţii directe chiar în platformă.

Tudor Chirilă este gazda acestei platforme, pe parcursul celor 3 zile de transmisii de mini vacanţă. Artistul va susţine un concert live pe 1 mai, de la ora 20:30. În deschiderea sa cântă Jean Gavril de la ora 20:00, iar după Tudor intră în scena Alt Om cu un DJ Set. Solistul Vama a lansat în luna aprilie piesa "E şi treaba mea", dând glas gândurilor şi ideilor ce pot apărea în izolare, când eşti prins între patru pereţi doar tu cu tine.

Balul concertelor live de 1 mai a fost de fapt deschis de pe 30 aprilie, când DL Goe ne-a arătat cum combină rock, pop şi gipsy jazz, iar apoi de la 20:30 a cântat Byron piese de pe noul album "Noua".

În seara de sâmbătă, 2 mai va sosi pe scenă Vodafone Alina Manole de la ora 20:00, iar la 20:30 Irina Rimes va închide weekend-ul cu câteva piese cunoscute ale sale. Artista a lansat recent videoclipul "Băiatul Meu Fumos", un material video cu cadre surprinse în ultimul turneu al artistei. Melodia este dedicată omului care i-a marcat viaţa artistei şi a inspirat universul său magic. Concertele se văd aici.

Pe viitor Vodafone a promis că va mai aduce în faţa noastră artişti precum Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Ţăndărică, dar şi pe Alexandra Uşurelu sau Dragoş Moldovan. Accesul la concerte este gratuit pentru toţi, iar donaţiile se pot face sub formă de bilete virtuale, cu preţuri între 10 şi 100 lei. Puteţi afla detalii despre concerte de pe pagina de Facebook Vodafone, secţiunea Evenimente.

Citește mai multe despre Irina RimesTudor Chirila
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Într-un nou podcast, St. Vincent va intervieva muzicieni în baie

Artiști la început de drum vor fi invitați în noul podcast ușor atipic. Interviurile și discuțiilor vor avea loc în...

Închide