Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Tudor Chirilă şi Irina Times cântă live pe 1 şi 2 mai prin platforma Vodafone Împreună Mai Puternici

Acest 1 mai va fi diferit de cele de până acum, pentru că nu putem să ne bucurăm de activităţile obişnuite: mers la mare, la concerte, la grătar. Ne mulţumim cu platforme de live streaming şi savurăm concertele de acasă, iar Vodafone România a lansat o platformă dedicată numită Împreună Mai Puternici. Prin intermediul său veţi putea urmări concerte Tudor Chirilă şi Irina Rimes în acest weekend prelungit. Avem detalii în articol.
Platforma concerte live Vodafone Impreuna Mai Puternici

Platforma concerte live Vodafone Impreuna Mai Puternici │ FOTO: Vodafone

Pentru că #StamAcasa de 1 mai, putem totuşi să ne şi distrăm urmărind transmisiunile live de pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici. Aceasta este o platformă digitală cu conţinut live, care include atât concerte transmise în direct, cât şi spectacole de teatru, programe de fitness şi materiale educaţionale/ master class-uri. Pe lângă consumul de conţinut poţi susţine artiştii preferaţi prin donaţii directe chiar în platformă.

Tudor Chirilă este gazda acestei platforme, pe parcursul celor 3 zile de transmisii de mini vacanţă. Artistul va susţine un concert live pe 1 mai, de la ora 20:30. În deschiderea sa cântă Jean Gavril de la ora 20:00, iar după Tudor intră în scena Alt Om cu un DJ Set. Solistul Vama a lansat în luna aprilie piesa "E şi treaba mea", dând glas gândurilor şi ideilor ce pot apărea în izolare, când eşti prins între patru pereţi doar tu cu tine.

Balul concertelor live de 1 mai a fost de fapt deschis de pe 30 aprilie, când DL Goe ne-a arătat cum combină rock, pop şi gipsy jazz, iar apoi de la 20:30 a cântat Byron piese de pe noul album "Noua".

În seara de sâmbătă, 2 mai va sosi pe scenă Vodafone Alina Manole de la ora 20:00, iar la 20:30 Irina Rimes va închide weekend-ul cu câteva piese cunoscute ale sale. Artista a lansat recent videoclipul "Băiatul Meu Fumos", un material video cu cadre surprinse în ultimul turneu al artistei. Melodia este dedicată omului care i-a marcat viaţa artistei şi a inspirat universul său magic. Concertele se văd aici.

Pe viitor Vodafone a promis că va mai aduce în faţa noastră artişti precum Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Ţăndărică, dar şi pe Alexandra Uşurelu sau Dragoş Moldovan. Accesul la concerte este gratuit pentru toţi, iar donaţiile se pot face sub formă de bilete virtuale, cu preţuri între 10 şi 100 lei. Puteţi afla detalii despre concerte de pe pagina de Facebook Vodafone, secţiunea Evenimente.

Citește mai multe despre Irina RimesTudor Chirila
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Într-un nou podcast, St. Vincent va intervieva muzicieni în baie

Artiști la început de drum vor fi invitați în noul podcast ușor atipic. Interviurile și discuțiilor vor avea loc în...

Închide