Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Tom Cruise va lucra cu NASA pentru a filma pe Stația Spațială Internațională

Tom Cruise vrea să urce la următorul nivel, la propriu și la figurat. Actorul o să filmeze scene în spațiu, colaborând cu NASA pentru viitorul proiect.
Tom Cruise în

Tom Cruise în "Mission: Impossible - Fallout" (captură ecran)

Tom Cruise a escaladat zgârie-nori, a fost atârnat de un avion în mișcare, a sărit dintr-un avion aflat la mare înălțime și aproape i-au crescut branhii de la atâta timp petrecut sub apă. Pentru următoarea lui cascadorie, însă, vrea să părăsească Pământul cu totul - și a găsit un partener perfect care să îl ajute.

Potrivit publicației Deadline, starul în vârstă de 57 de ani lucrează cu miliardarul Elon Musk, fondatorul companiei Space X, şi cu NASA, pentru a turna primul film artistic în spaţiu. Viitorul proiect nu va face parte din franciza "Misiune: Imposibilă", întârziată în prezent din cauza pandemiei, ci pentru un cu totul alt film.

Administratorul NASA, Jim Bridenstine, a confirmat proiectul, spunând:

"NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Stației Spațiale Internaționale. Avem nevoie de comunicații mass-media populare care să inspire o nouă generație de ingineri și oameni de știință pentru a face planurile ambițioase ale NASA să devină realitate".

Filmul nu va apărea în viitorul apropiat, Cruise fiind ocupat cu alte proiecte. Filmările celor două continuări din seria "Mission: Impossible" cu Tom Cruise în rol principal au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, primul film va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

De asemenea, lansarea în cinematografe a continuării peliculei "Top Gun", cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Nicu Alifantis & ZAN din curtea Unității Militare de la Buzău are premiera online pe 8 mai

Un nou concert la calitate full HD va deveni disponibil publicului de acasă prin intermediul Overground Showroom. Pe 8 mai...

Închide