Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Tom Cruise va lucra cu NASA pentru a filma pe Stația Spațială Internațională

Tom Cruise vrea să urce la următorul nivel, la propriu și la figurat. Actorul o să filmeze scene în spațiu, colaborând cu NASA pentru viitorul proiect.

Publicat

pe

Tom Cruise în "Mission: Impossible - Fallout" (captură ecran)
Tom Cruise în "Mission: Impossible - Fallout" (captură ecran)

Tom Cruise a escaladat zgârie-nori, a fost atârnat de un avion în mișcare, a sărit dintr-un avion aflat la mare înălțime și aproape i-au crescut branhii de la atâta timp petrecut sub apă. Pentru următoarea lui cascadorie, însă, vrea să părăsească Pământul cu totul - și a găsit un partener perfect care să îl ajute.

Potrivit publicației Deadline, starul în vârstă de 57 de ani lucrează cu miliardarul Elon Musk, fondatorul companiei Space X, şi cu NASA, pentru a turna primul film artistic în spaţiu. Viitorul proiect nu va face parte din franciza "Misiune: Imposibilă", întârziată în prezent din cauza pandemiei, ci pentru un cu totul alt film.

Administratorul NASA, Jim Bridenstine, a confirmat proiectul, spunând:

"NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Stației Spațiale Internaționale. Avem nevoie de comunicații mass-media populare care să inspire o nouă generație de ingineri și oameni de știință pentru a face planurile ambițioase ale NASA să devină realitate".

Filmul nu va apărea în viitorul apropiat, Cruise fiind ocupat cu alte proiecte. Filmările celor două continuări din seria "Mission: Impossible" cu Tom Cruise în rol principal au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, primul film va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

De asemenea, lansarea în cinematografe a continuării peliculei "Top Gun", cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.

Comentează

Trending