Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Live-uri memorabile cu The Rolling Stones, de acum pe YouTube - VIDEO

The Rolling Stones contribuie la ușurarea zilelor de izolare cu înregistrări din concerte celebre ale trupei. În fiecare săptămână, formația va publica pe YouTube o nouă filmare, ca parte a seriei "Extra Licks" - Stay Home and Rock with Me.
The Rolling Stones (Live)

The Rolling Stones (Live)

În fiecare duminică, trupa The Rolling Stones oferă publicului oportunitatea de a viziona câte o înregistrare de colecție din arhiva de concerte a formației.

Seria de live-uri "Extra Licks" - Stay Home and Rock with Me se va extinde pe parcursul a 6 săptămâni. În cadrul acestei serii vor avea loc premiere, trupa plănuind să dezvăluie înregistrări pe care nu le-a mai publicat online până acum.

Primul live din serie a fost difuzat duminică, pe 3 mai, și a inclus momente extra din concertul din 2016 Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America. Premiera pe YouTube a avut loc la ora 22:00, pe canalul oficial The Rolling Stones, aceasta fiind ora la care trupa va difuza în fiecare duminică și viitoarele înregistrări.

VIDEO: Extra Licks! The Rolling Stones - Olé Olé Olé!

Recent, The Rolling Stones a lansat prima piesă originală din ultimii 8 ani - "Living In A Ghost Town". Înregistrată în prima parte a anului 2019, deci cu mult înainte de perioada pandemică, noua piesă The Rolling Stones descrie cu o surprinzătoare acuratețe actualul context.

"Nu a fost scrisă pentru ceea ce trăim acum, dar a fost pur și simplu una din situațiile acelea ciudate. Ideea piesei a pornit de la a te afla într-un loc ce a fost plin de viață, dar care acum e lipsit de puls, ca să spun așa...Exersam la chitară și am scris-o foarte repede, în vreo 10 minute", a povestit Mick Jagger într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Frontman-ul The Rolling Stones a scris piesa împreună cu Keith Richards și au hotărât de comun acord să schimbe versurile pentru a reflecta și mai bine starea generală din prezent.

Potrivit lui Mick Jagger, trupa lucrează și la un nou album cu piese originale, ultimul material The Rolling Stones compus doar din compoziții noi fiind lansat în 2005. Formația a mai scos la vânzare de atunci alte două albume, "GRRR!" (2012) și "Blues & Lonesome" (2016). LP-ul lansat în urmă cu 8 ani a inclus doar două melodii originale - "Doom and Gloom" și "One More Shot" -, iar cel din urmă cu 4 ani a fost un album de cover-uri blues.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a fost testată pozitiv pentru anticorpi de coronavirus - VIDEO

Într-un clip postat pe pagina oficială de Instagram, cântăreața în vârstă de 61 de ani a dezvăluit că a fost...

Închide