Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Spotify le permite angajaților să lucreze de acasă până în 2021

Pe măsură ce blocarea provocată de coronavirus începe să se diminueze în Europa și SUA, iar oamenii încep să se confrunte cu realitatea de a se întoarce la birou, Spotify le-a spus angajaților din toate teritoriile că sunt liberi să lucreze de acasă până anul viitor.
Spotify

Spotify

Un purtător de cuvânt al Spotify a confirmat pentru publicația Variety:

"Am anunțat extinderea aranjamentului nostru în ceea ce privește lucrul de acasă pentru toți angajații Spotify la nivel global. Vom continua să urmărim orientările administrațiilor locale oraș cu oraș și vom adopta o abordare treptată a deschiderii birourilor noastre atunci când vom considera că este în siguranță să o facem. Sănătatea și siguranța angajaților noștri este prioritatea noastră. Niciun angajat nu va fi obligat să vină la birou și poate alege să lucreze de acasă până la sfârșitul anului".

Spotify se alătură altor companii de internet (inclusiv Facebook și Google) care extind politicile de lucru la domiciliu până la sfârșitul anului 2020. Între timp, alte companii, inclusiv Twitter, vor permite angajaților să lucreze de la domiciliu la nesfârșit dacă sunt doresc.

Conform celui mai recent raport fiscal anual, Spotify a angajat 4.405 de persoane în mod full-time în 2019, cu 2.121 de angajați în Statele Unite și 1.437 în Suedia, și are birouri sau sedii în 79 de țări și teritorii din întreaga lume.

În raportul de câștiguri de luna trecută, compania a declarat că va fi rezervată în a face angajări pentru restul anului 2020, până când va avea o vizibilitate mai bună asupra impactului economic al pandemiei. Consumul de conținut de pe platforma de streaming a fost afectat dramatic de criza COVID-19 - mai ales în zonele afectate de ordinele de blocare - dar compania a înregistrat o revenire a ascultătorilor activi în primul trimestru.

Spotify a redus perspectivele de venituri pentru 2020, din cauza pandemiei și a incertitudinilor pe care le-a adus cu sine. Compania se așteaptă acum la vânzări de 7,65 miliarde- 8,05 miliarde de euro, în scădere de la 8,08 miliarde - 8,48 miliarde de euro.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey răspunde la criticile primite după mesajul în care le atacă pe Ariana Grande și Beyonce

Lana Del Rey a anunțat recent că va lansa un nou album printr-o postare neașteptat de recalcitrantă. Artista numește în...

Închide