Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Solistul Judas Priest, Rob Halford, va lansa o carte autobiografică

Muzicianul își va expune fiecare fațetă a sa într-o autobiografie viitoare, intitulată "Confess". Cartea va fi lansată pe 29 septembrie. Mai multe detalii în articol.

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Legenda metal a dezvăluit că a început să lucreze la carte anul trecut. Într-un comunicat de presă, Halford a promis că nu se va reține de la nimic:

"<<Confess>> este o oportunitate unică în viață pentru mine de a expune fiecare fațetă a mea. Să sap adânc, fără să mă ascund sau să mă tem de ceva a fost, în multe privințe, interesant, distractiv, tulburător, terifiant și cathartic. Nu m-am reținut de la nimic. Este timpul, pentru mine, să mărturisesc".

Autobiografia va cuprinde întreaga viață și cariera lui Halford, inclusiv decizia sa de a recunoaște public, în 1998, că este homosexual. Printre celelalte subiecte abordate vor fi motivele sale pentru renunțarea la Judas Priest în 1992, și ulterior revenirea în trupă în 2003.

Drepturile pentru autobiografie au fost achiziționate de "Headlining Publishing" din Marea Britanie și exemplarele cărții vor fi lansate prin editura Hachette Books.

"Am o adevărată pasiune pentru autobiografiile reale, cu bune și cu rele, ale unor legende muzicale, iar povestea lui Rob Halford este cu adevărat incredibilă", a comentat Sarah Emsley, director editorial Headlinig Publishing.

Precomenzile autobiografiei lui Rob Halford sunt disponibile atât pentru cartea fizică, cât și pentru varianta digitală (Kindle). Acestea se găsesc pe Amazon, la prețurile de 17,60 £, respectiv 9,99 £.

Recent, Judas Priest s-a alăturat marilor trupe care și-au reprogramat concertele din această vară, din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul "50 Heavy Metal Years" ar fi trebuit să aibă loc în primăvara şi vara acestui an, dar a fost amânat pentru 2021.

Citește mai multe despre Judas PriestRob Halford
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finala Românii au Talent de pe 29 mai aduce mai multe premii pentru concurenți

Concurenții cu Golden Buzz se luptă pe 29 mai pentru marele premiu al finalei Românii au Talent. Ultimul episod din...

Închide