Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Sia lansează piesa "Together" de pe pe soundtrack-ul filmului "Music"

Sia va lansa o piesă nouă, pe care a compus-o pentru coloana sonoră a unei pelicule la care a contribuit și în plan scenaristic. Melodia se numește "Together", iar filmul este intitulat "Music" și le va avea în rolurile principale pe Kate Hudson și Maddie Ziegler.

Concert SIA in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Sia și-a anunțat fanii pe Twitter că va lansa în curând un nou single, "Together", ce se va regăsi pe coloana sonoră a peliculei "Music". Melodia va putea fi achiziționată începând cu data de 20 mai, putând fi deja precomandată de pe majoritatea platformelor de streaming.

Filmul "Music" le va avea în distribuție pe Kate Hudson, Maddie Ziegler și Leslie Odom Jr., scenariul fiind scris de Sia și autorul de cărți pentru copii Dallas Clayton, având la bază o scurtă poveste pe care acesta a redactat-o în 2007.

https://twitter.com/Sia/status/1260593184641552390

Realizarea acestui film a fost anunțată pentru prima oară în 2015, la Festivalul de Film de la Veneția, fiind programat pentru lansare în octombrie 2019, dar ulterior amânat.

În paralel cu acest proiect, Sia pregătește și lansarea a două noi albume de studio. Materialele sunt gata, însă lansarea a fost programată astfel încât să acorde prioritate proiectului "Music".

Anterior acestei melodii, Sia a lansat piesa "Saved My Life", compusă alături de Dua Lipa. Melodia a fost interpretată în premieră în cadrul unui livestream realizat în scopuri caritabile.

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – "Cheap Thrills", "Chandelier" – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion.

"Cheap Thrills" a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Va fi lansată o carte cu fotografii ce prezintă două decenii din viața lui Marilyn Manson

Marilyn Manson va primi un photobook care documentează peste 20 de ani din viața și cariera sa, de la unul...

Închide