Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Rock & Roll Hall of Fame transmite pe YouTube o serie de ceremonii de introducere din anii trecuți

În acestă perioadă de auto-izolare, Rock & Roll Hall of Fame a căutat prin arhive și a încărcat pe YouTube sute de videoclipuri din ceremoniile de introducere anterioare.
Aerosmith / Led Zeppelin / Prince / The Pretenders / Neil Young - Rock & Roll Hall of Fame (screenshots)

Aerosmith / Led Zeppelin / Prince / The Pretenders / Neil Young - Rock & Roll Hall of Fame (screenshots)

Lotul inițial de încărcări constă în videoclipuri de la ceremonia de anul trecut în care au fost celebrați artiști precum Radiohead, The Cure, Stevie Nicks, Roxy Music și alții. Există atât imagini cu momente muzicale, cât și clipuri în care sunt prezentate discursurile artiștilor.

Rock & Roll Hall of Fame a postat videoclipuri cu ceremonia de introducere a lui Neil Young din 1995, incluzând-o și pe cea a lui Eddie Vedder și colaborarea lor pe scenă pentru piesa "Fuckin” Up", introducerea trupei Talking Heads din 2002, laolaltă cu reuniunea în direct a acesteia, și cea a lui Prince din 2004, unde a interpretat "Kiss", "Sign 'O' the Times și "Let’s Go Crazy".

De asemenea, sunt videoclipuri cu Led Zeppelin și Aerosmith interpretând împreună în 1995; U2 și Mick Jagger și-au unit forțele pentru "Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of" în 2009, colaborarea din 2005 a celor de la The Pretenders cu Neil Young și clipuri din diversele spectacole ale lui Little Richard de-a lungul anilor.

Până acum au fost încărcate peste 200 de videoclipuri și se adaugă clipuri noi în fiecare săptămână. Arhiva cu aceste momente poate fi accesată pe canalul oficial de Youtube al Rock & Roll Hall of Fame.

Din cauza pandemiei de COVID-19, ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame din acest an a fost amânată pentru luna noiembrie. Artiștii care vor fi introduşi în Hall of Fame 2020 sunt The Doobie Brothers, Depeche Mode, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G., T. Rex și Whitney Houston.

Câteva momente ale ceremoniei de introducere în Rock & Roll Hall of Fame:

Led Zeppelin și Aerosmith în 1995:

Prince interpretând "Kiss" în 2004:

Little Richard cântând "Lucille" în 1997:

The Pretenders și Neil Young în 2005

Citește mai multe despre AerosmithDepeche ModeLed ZeppelinLittle RichardNeil YoungNine Inch NailsRadioheadThe CureWhitney Houston
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Mayer a împărtășit o lecție de bunătate învățată de la Stevie Wonder

John Mayer i-a urat "La mulți ani!" lui Stevie Wonder într-un mod inedit. Artistul a împărtășit publicului un gest admirabil...

Închide