Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Robbie Williams se alătură colegilor din Take That pentru un concert online

Robbie Williams se va reuni cu foștii colegi din Take That pentru un concert online în scopuri caritabile. Evenimentul va putea fi urmărit pe YouTube și Facebook.
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Robbie Williams va reveni alături de Gary Barlow, Mark Owen și Howard Donald pentru un concert online din izolare. Show-ul va avea loc pe 29 mai și prin intermediul său se vor strânge fonduri pentru organizația caritabilă Nordoff Robbins și Crew Nation, care sprijină echipele de logistică din spatele concertelor pe perioada pandemiei de coronavirus.

Take That: "E mereu o plăcere să fim împreună cu Robbie"

"Aceasta este prima oară pentru noi când facem asta! Ne reunim online cu vechiul nostru prieten pentru un unic show! E mereu o plăcere să fim împreună cu Robbie și suntem foarte entuziasmați să facem parte din acest eveniment de care se poate bucura toată lumea de acasă.

Suntem, de asemenea, încântați să sprijinim Nordoff Robbins și Crew Nation prin intermediul acestui show, două organizații caritabile extrem de dragi nouă", a transmis trupa Take That.

Robbie Williams, care a părăsit trupa Take That în 1995, revenind în 2010 pentru înregistrarea albumului "Progress", s-a declarat și el încântat de acest show.

"Sunt cu adevărat nerăbdător să cânt din nou cu băieții - e mereu o plăcere", a spus Robbie.

Concertul Take That în formulă completă va avea loc vineri, 29 mai, de la 10:00, ora României, și va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Compare the Meerkat și pe Facebook.

Ultima oară când Robbie Williams a cântat alături de Take That a fost la începutul anului 2017. Piesa "The Flood" s-a auzit în ultimul episod din show-ul BBC "Let it shine".

Fanii lui Robbie Williams din România l-au putut vedea pe artist în 2015, în cadrul show-ului ce a avut loc în Piața Constituției din București, și în 2019, la Cluj-Napoca, când a concertat în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Robbie WilliamsTake That
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica lansează un set ediție limitată, ce conține o sticlă de whiskey și viniluri - VIDEO

Metallica tocmai a anunțat ediția limitată "Batch 100" o versiune a deja cunoscutului "Blackened", whiskey lansat acum doi ani, care...

Închide