Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Open Air Blues Festival Brezoi este reprogramat pentru 2021

Cea de-a patra ediție a Open Air Blues Festival Brezoi se reprogramează în iulie 2021. Amânarea vine ca urmare a impredictibilității evoluției pandemiei de Covid-19 și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros.

Beth Hart - Baby Shot Me Down (Live At The Royal Albert Hall)

Anunțat inițial pentru perioada 23 - 26 iulie 2020, Open Air Blues Festival Brezoi se amână pe anul viitor. Evenimentul a fost reprogramat pentru perioada 20 - 25 iulie 2021, extinzându-se de la patru la șase zile.

Din lineup-ul confirmat al festivalului fac parte nume importante din muzica blues. Organizatorii confirmă menținerea integrală a acestui lineup, urmând a comunica artiștii principali pentru cele două zile adăugate.

Lineup-ul Open Air Blues Festival Brezoi

Pe afișul Open Air Blues Festival Brezoi se regăsesc nume ca Beth Hart, Eric Gales, Samantha Fish, Rick Estrin and The Nightcats, Ryan McGarvey, Dana Fuchs, opa Chubby, Hannah Wicklund & The Steppin Stones, Blues Pills, Kaz Hawkins, Jackie Venson, Laurence Jones, Hetty & the Jazzato Band, King King, Guts n Grace, Bad Day Blues Band, John Montana, The Doors Alive, Joe Rusi, Alexandru Andries, Halper Hendrix Experiment, Nightlosers, Alex Calancea Band, AXiS, Florin Giuglea Group, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Marius Dobra Blues Band, Quo Vadis, Rareș Totu's Midnight Sun feat. Aminda, Groove Garden, Bluemans, Berti Barbera & Nicu Patoi.

Abonamente Open Air Blues Festival Brezoi

Abonamentele achiziționate anterior deciziei de amânare sunt în continuare valabile pentru ediția a patra. Cei care vor opta pentru păstrarea abonamentelor vor primi bonus două zile, întrucât în anul 2021 vor fi șase zile de festival în loc de patru, cum fusese anunțat pentru 2020.

Abonamentele achiziționate până la această dată vor fi valabile pentru întreaga perioadă. Același principiu se va aplica și biletelor de camping cumpărate deja, a căror valabilitate se va extinde pe toata perioada 20-25 iulie.

"Chiar dacă se va lăsa așteptată, ediția a patra va fi una specială. Nume mari urmează a fi anunțate"

"După luni de zile de muncă intensă și pregătiri, abia așteptam sosirea lunii iulie care urma să aducă pentru noi, ca în fiecare an, reunirea comunității #BrezoiulLumii, de care ne este dor și alături de care urma să petrecem timp de calitate, pe muzică bună, într-un cadru natural de o frumusețe aparte. Festivalul a crescut de la an la an și este, în momentul de față, cel mai important eveniment din zona Olteniei și, implicit, pentru toți locuitorii și operatorii economici din zona Brezoi, Vâlcea și nu numai. Din păcate, evoluția situației globale a impus aceste măsuri de restricționare a organizării de evenimente și nu avem decât să ne supunem acestor decizii.

Considerăm că importanța sănătății publice primează și vom face tot ce stă în puterea noastră pentru a-i îndruma pe fanii noștri să respecte recomandările autorităților. Suntem extrem de fericiți că avem confirmările tuturor artiștilor anunțați pentru 2021. Chiar dacă se va lăsa așteptată, ediția a patra va fi una specială. Nume mari urmează a fi anunțate", a precizat Răzvan Mihai-Mugescu, managerul festivalului.

Citește mai multe despre Beth Hart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Distribuția "The Lord of The Rings" se va reuni într-un livestream pe YouTube - VIDEO

Toată lumea ține legătura cu prietenii vechi în aceste zile. La fel procedează și semenii din Pământul de Mijloc. În...

Închide