Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Open Air Blues Festival Brezoi este reprogramat pentru 2021

Cea de-a patra ediție a Open Air Blues Festival Brezoi se reprogramează în iulie 2021. Amânarea vine ca urmare a impredictibilității evoluției pandemiei de Covid-19 și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros.

Publicat

pe

Beth Hart - Baby Shot Me Down (Live At The Royal Albert Hall)

Anunțat inițial pentru perioada 23 - 26 iulie 2020, Open Air Blues Festival Brezoi se amână pe anul viitor. Evenimentul a fost reprogramat pentru perioada 20 - 25 iulie 2021, extinzându-se de la patru la șase zile.

Din lineup-ul confirmat al festivalului fac parte nume importante din muzica blues. Organizatorii confirmă menținerea integrală a acestui lineup, urmând a comunica artiștii principali pentru cele două zile adăugate.

Lineup-ul Open Air Blues Festival Brezoi

Pe afișul Open Air Blues Festival Brezoi se regăsesc nume ca Beth Hart, Eric Gales, Samantha Fish, Rick Estrin and The Nightcats, Ryan McGarvey, Dana Fuchs, opa Chubby, Hannah Wicklund & The Steppin Stones, Blues Pills, Kaz Hawkins, Jackie Venson, Laurence Jones, Hetty & the Jazzato Band, King King, Guts n Grace, Bad Day Blues Band, John Montana, The Doors Alive, Joe Rusi, Alexandru Andries, Halper Hendrix Experiment, Nightlosers, Alex Calancea Band, AXiS, Florin Giuglea Group, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Marius Dobra Blues Band, Quo Vadis, Rareș Totu's Midnight Sun feat. Aminda, Groove Garden, Bluemans, Berti Barbera & Nicu Patoi.

Abonamente Open Air Blues Festival Brezoi

Abonamentele achiziționate anterior deciziei de amânare sunt în continuare valabile pentru ediția a patra. Cei care vor opta pentru păstrarea abonamentelor vor primi bonus două zile, întrucât în anul 2021 vor fi șase zile de festival în loc de patru, cum fusese anunțat pentru 2020.

Abonamentele achiziționate până la această dată vor fi valabile pentru întreaga perioadă. Același principiu se va aplica și biletelor de camping cumpărate deja, a căror valabilitate se va extinde pe toata perioada 20-25 iulie.

"Chiar dacă se va lăsa așteptată, ediția a patra va fi una specială. Nume mari urmează a fi anunțate"

"După luni de zile de muncă intensă și pregătiri, abia așteptam sosirea lunii iulie care urma să aducă pentru noi, ca în fiecare an, reunirea comunității #BrezoiulLumii, de care ne este dor și alături de care urma să petrecem timp de calitate, pe muzică bună, într-un cadru natural de o frumusețe aparte. Festivalul a crescut de la an la an și este, în momentul de față, cel mai important eveniment din zona Olteniei și, implicit, pentru toți locuitorii și operatorii economici din zona Brezoi, Vâlcea și nu numai. Din păcate, evoluția situației globale a impus aceste măsuri de restricționare a organizării de evenimente și nu avem decât să ne supunem acestor decizii.

Considerăm că importanța sănătății publice primează și vom face tot ce stă în puterea noastră pentru a-i îndruma pe fanii noștri să respecte recomandările autorităților. Suntem extrem de fericiți că avem confirmările tuturor artiștilor anunțați pentru 2021. Chiar dacă se va lăsa așteptată, ediția a patra va fi una specială. Nume mari urmează a fi anunțate", a precizat Răzvan Mihai-Mugescu, managerul festivalului.

Concerte & turnee

Beth Hart revine în România pentru 5 concerte, toate în cadrul Summer Camp Brezoi 2021

Beth Hart a confirmat prezența la Summer Camp Brezoi, un eveniment dedicat în 2021 fanilor artistei. Festivalul va găzdui câte un show Beth Hart în fiecare zi a evenimentului.

Publicat

pe

Concert Beth Hart la Sala Palatului din București pe 17 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din muzica blues, revine anul acesta în România. Pe 12, 14, 18, 20 și 22 august, artista va susține o serie unică, fără precedent, de 5 concerte.  Denumit "Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi", evenimentul ce va găzdui acest festin în aer liber va permite participarea a 10,000 de persoane, respectiv a 2,000 de fani la fiecare concert.

"Suntem foaaaarte entuziamați să anunțăm că venim în România pentru cinci concerte în luna august", a scris Beth Hart pe pagina sa de Facebook.

Bilete și acces la concertele Beth Hart din cadrulSummer Camp Brezoi 2021:

  • Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore".
  • În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
  • Biletele se vând la prețul de 259, 58 lei. Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Beth Hart, artista cu o voce care "oprește timpul în loc"

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că "oprește timpul în loc", fiind "obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață". Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie.

Sexy şi cu o voce vibrantă, artista a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff în timp ce cânta pe străzile din LA. Producători muzicali şi artişti mari au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei, ajungȃnd astfel să concerteze ȋn toată lumea alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash.

În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending