Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Muse va lansa un nou film-concert

În timp ce susținerea concertelor a devenit imposibilă pentru o perioadă, unele trupe au filmat deja show-uri pe care urmează să le lanseze. Printre aceste formații se numără și Muse.
Matthew Bellamy

Concert MUSE în Piața Constituției din București pe 29 iulie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În cadrul unei discuții cu Zane Lowe de la Apple Music, Matt Bellamy a dezvăluit că trupa a pregătit un film-concert, ce va apărea vara aceasta, însă este mai mult decât un simplu spectacol.

"Lucrul cel mai fain cu Muse este că în această vară avem filmul. De fapt, l-am filmat la show-urile de la Arena O2 din Londra, în septembrie anul trecut, și deci sunt elemente ale unui show live, dar sunt și tot felul de elemente vizuale din ultimul album, un fel de chestii estetice marca anii '80. Așa că este cam versiunea noastră a <<The Wall>> [Pink Floyd] sau ceva de genul acesta", a spus Matt.

Potrivit muzicianului, filmul va fi lansat, cel mai probabil, în iunie sau iulie și îl numește "cel mai bun film pe care l-am făcut", menționând că "urmează să fie în cinematografe, dar nu putem face asta acum, deci probabil că îl vom lansa doar pe Apple sau iTunes sau orice altceva".

Matt Bellamy a ținut să facă o precizare:

"Trebuie să subliniez, managerul meu mi-a spus că trebuie să subliniem, că filmul a fost parțial realizat înainte de tot ceea ce se întâmplă, deoarece, evident, nu știam, dar filmul este despre un virus și bla, bla, bla. Da, nu știam asta când am făcut filmul. Dar va fi interesant pentru că destul de multe lucruri se întâmplă într-o lume fictivă".

Noua producție vine după alte două filme-concert lansate de trupa rock. Primul este "Live at Rome Olympic Stadium" (2013) și al doilea este "Muse: Drones World Tour" (2018).

Între timp, Matt Bellamy a lansat o piesă nouă, intitulată "Tomorrow's World". Balada scrisă la pian de vocalistul Muse beneficiază de un video cu versuri.

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Artwork-ul original al albumul de debut Led Zeppelin va fi scos la licitație

Lucrarea de artă utilizată pentru coperta albumului de debut din 1969 urmează să fie scoasă la licitație în luna iunie...

Închide