Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Miley Cyrus este de părere că celebritățile nu înțeleg pe deplin ce înseamnă criza pandemiei de coronavirus

Într-un interviu acordat publicației The Wall Street Journal, artista de 27 de ani a discutat despre noul său show "Bright Minded", dar și despre percepția vedetelor în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Mai multe detalii în articol.
Miley Cyrus - cover

Miley Cyrus - cover "Wish You Were Here" (captură ecran)

La începutul lunii martie, Miley a lansat un show pe Instagram, intitulat "Bright Minded". În cadrul acestuia sunt invitate diferite nume celebre, ca Reese Witherspoon, Dua Lipa, Demi Lovato, Selena Gomez sau Hailey Bieber și sunt abordate subiecte diverse, de la spiritualitate, religie, teme psihologice, până la povestirea unor amintiri sau dezvăluirea unor "secrete" de carieră. În linii mari, "Bright Minded" este ca o discuție între prieteni la care sunt martori sute de mii sau chiar milioane de fani.

Subiectul noului său show a fost abordat și de publicația The Wall Street Journal. Miley a spus că deși a avut o serie de invitați importanți, multe vedete au ezitat să apară în acest show.

"Sunt sigură că unele persoane cu care voiam să colaborez credeau, la fel ca mine, că această experiență e atât de diferită încât nu se simțeau bine să vorbească despre asta. Ceea ce trăiesc, nu este COVID-19", a spus Miley în interviu.

Artista a adăugat:

"Sunt sigură că multe dintre ezitările oamenilor în ceea ce privește participarea în cadrul show-ului se referă la faptul că nu e o idee tocmai bună ca celebritățile să își împărtășească experiența. Pentru că pur și simplu nu se compară".

Cyrus a dat de înțeles că statutul privilegiat al vedetelor nu se poate băga în aceeași oală cu cel al "oamenilor de rând", astfel încât experiențe ca pandemia actuală sunt percepute diferit.

"Viața mea a fost pusă pe pauză, dar nu am idee cum este această pandemie. Mă simt confortabil în spațiul meu, pot să pun mâncare pe masă și sunt stabilă financiar, dar aceste lucruri nu se aplică tuturor ", a continuat Miley.

Muziciana a mai spus că nu își dorește să fie un profesor moralist, ci vrea să învețe și să asculte. Platforma sa, cu milioane de urmăritori, este locul cel mai potrivit pentru a face cunoscute diferite inițiative și diferiți oameni, astfel încât în cadrul show-ului au fost invitați activiști și lucrători din domeniul medical.

Cel mai recent episod "Bright Minded" a fost publicat pe 18 aprilie, însă Miley a spus că plănuiește să lanseze noi episoade.

Recent, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, ediția At Home, Miley Cyrus a încântat audiența cu o reinterpretare a celebrei "Wish You Were Here".

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"2000 de secunde LIVE", un proiect care aduce online artiștii din portofoliile MediaPro Music și Universal Music România

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE" cu artiștii din portofoliu. Împărțit într-un set de...

Închide