Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021, abonamentele rămân valabile

Cea de-a 8-a ediție a Maximum Rock Festival se amână pe 2021. Decizia a fost luată de organizatori în contextul pandemiei de coronavirus.
Maximum Rock Festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Maximum Rock Festival 2020, ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 13 - 14 iunie la Arenele Romane, se va reprograma, urmând să se desfășoare în vara anului viitor. Organizatorii regretă amânarea, însă decizia a fost inevitabilă, dat fiind contextul actual.

"Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația actuală ne obligă să amânăm MAXIMUM ROCK FESTIVAL pentru anul viitor.

Sănătatea și siguranța voastră au fost și vor fi întotdeauna prioritare pentru noi, de aceea sustinem măsurile luate de autorități pentru a stopa pandemia de Covid 19, atât din România, cât și din întreaga lume. În calitate de organizatori, urmăm îndeaproape toate indicațiilor instituțiilor abilitate.

Prin urmare, trebuie să vă anunțăm că ceea ce s-a dorit a fi o revenire în forță pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL va trebui să mai aștepte până în vara lui 2021. Da, festivalul se amână, nu se anulează, pentru că MAXIMUM ROCK FESTIVAL a fost creat și crescut din pasiune pentru muzica rock / metal. (...)

Sprijinul și pasiunea voastră ne sunt vitale pentru noi, ca și organizatori, mai ales în această perioadă grea încercată pentru industria de entertainment. Vă mulțumim și aveți grijă de voi, astfel încât să ne revedem cu bine în 2021!", au transmis organizatorii.

Noua perioadă de desfășurare a festivalului este fixată deja în luna iunie, însă aceasta va fi comunicată oficial în următoarele zile. În această perioadă, organizatorii au lucrat intens pentru ca toate formațiile anunțate pentru anul acesta să confirme participarea pentru ediția 2021 a festivalului.

În lineup-ul Maximum Rock Festival 2020 fuseseră confirmate formațiile: Devin Townsend, Epica, Katatonia, Therion, Orphaned Land, Subterranean Masquerade, Riot Monk, Loch Vostok, Magnetic.

Abonamente pentru Maximum Rock Festival

Abonamentele achiziționate pentru ediția 2020 rămân în continuare valabile pentru ediția din 2021, și mai mult, cei care din diferite motive nu pot ajunge la ediția din 2021 pot folosi acest abonament pentru ediția 2022.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joaquin Phoenix, cunoscut pentru rolul din "Joker", și partenera sa așteaptă primul copil

Câștigătorul premiului Oscar și iubita sa, actrița Rooney Mara așteaptă primul lor copil. Deși cuplul nu a făcut anunțul în...

Închide