Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Matt Bellamy de la Muse lansează piesa "Tomorrow's World"

Inspirat de perioada de izolare, Matt Bellamy a compus o piesă nouă, intitulată "Tomorrow's World". Vocalistul Muse va împărtăși publicului melodia împreună cu un videoclip, ce a fost deja filmat.
”Tomorrow's World” (artwork single Matt Bellamy, Muse)

”Tomorrow's World” (artwork single Matt Bellamy, Muse)

Cum va arăta lumea de mâine, după ce pandemia va fi o simplă poveste din trecut? Acesta este întrebarea pe care mulți dintre noi ne-am pus-o, chiar și Matt Bellamy, care ne oferă un răspuns prin intermediul unei piese noi. "Tomorrow's World" se numește noul single solo al vocalistului Muse și va fi lansat în curând.

"O nouă piesă pe care am scris-o din carantină va fi lansată foarte curând #tomorrowsworld", a scris Matt într-o postare pe Instagram.

La scurtă vreme, acesta a împărtășit publicului și un teaser al videoclipului ce a fost deja filmat. Premiera acestui clip va avea loc pe 8 mai.

TEASER VIDEO: Matt Bellamy (Muse) - "Tomorrow's World"

Nu este pentru prima oară când Matt Bellamy lansează o piesă solo. Anul trecut, acesta a compus o melodie pentru soundtrack-ul ultimului sezon "Game of Thrones". Înaintea lansării oficiale, piesa a fost interpretă de trupă live în cadrul turneului de promovare a albumului "Simulation Theory".

Cel mai recent album Muse a fost lansat în noiembrie 2018. "Simulation Theory" a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, incluzând single-uri ca "Something Human", "Pressure" sau "The Dark Side".

"Drones", albumul anterior al formației, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria "Cel mai bun album rock". Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării, vorbind despre controlul pe care ”dronele” îl exercită asupra oamenilor.

"Drones" a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a anunțat data reprogramată de lansare a albumului "Chromatica"

Artista a dezvăluit pe pagina sa oficială de Instagram nou dată de lansare, reprogramată din cauza pandemiei de coronavirus. Găsești...

Închide