Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Madonna clarifică diagnosticul ei, infecția cu coronavirus i-a dat anticorpi

Madonna a anunțat în urmă cu ceva timp că a fost testată pozitiv la anticorpii necesari pentru a respinge infecția cu COVID-19. Unii au presupus că are boala, mirându-se că artista a ieșit din carantină după acest test. Pentru a clarifica situația, Madonna a explicat într-o postare pe Instagram ce s-a întâmplat de fapt.
Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

În urmă cu câteva zile, Madonna anunța că a fost testată pentru anticorpii necesari respingerii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Încântată că are imunitate la virus, artista a ieșit să inspire "aerul de COVID-19" într-o plimbare cu mașina, ulterior apărând în presă și informația că ar fi mers la o petrecere.

"Atunci când testul pentru anticorpi iese pozitiv înseamnă că AI AVUT virusul"

Publicul nu a înțeles exact ce presupune acest test, așa încât au crezut că Madonna are virusul. Pentru a clarifica situația, artista a dezvăluit într-o postare pe Instagram că a fost infectată cu noul coronavirus în turneul "Madame X", dar că s-a vindecat, tocmai din acest motiv având acum anticorpi.

"Atunci când testul pentru anticorpi iese pozitiv înseamnă că AI AVUT virusul, ceea ce este evident că s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu în Paris, din urmă cu 7 săptămâni, la fel ca mulți artiști din echipa mea. Cu toții am crezut că e o gripă foarte virulentă. Mulțumim lui Dumnezeu, suntem cu toții bine și sănătoși acum. Sper că asta clarifică situația pentru toată lumea. Informația e putere!"

Madonna se alătură, astfel, altor persoane din sfera publică ce au vorbit deschis despre infecția cu COVID-19, cum ar fi Tom Hanks și Pink.

În urmă cu câteva săptămâni, Madonna a reușit să-l pună în dificultate pe Donald Trump fără a-i aduce nicio acuzație directă. Artista a realizat un montaj cu declarații neargumentate ale președintelui Statelor Unite pe tema răspândirii și combaterii coronavirusului.

Primele declarații datează din luna ianuarie, când Trump susținea că "situația este sub control", artista punctând apoi afirmații din lune februarie, potrivit cărora virusul ar muri atunci când vremea se încălzește și că va dispărea, pur și simplu, "ca prin minune". Puteți urmări montajul realizat de Madonna într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Madonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele a transmis un mesaj de ziua ei, împreună cu o poză ce a stârnit uimirea publicului

Adele a salutat publicul și toată presa i-a preluat mesajul. Poza pe care artista a publicat-o pe Instagram s-a dovedit...

Închide