Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Madonna clarifică diagnosticul ei, infecția cu coronavirus i-a dat anticorpi

Madonna a anunțat în urmă cu ceva timp că a fost testată pozitiv la anticorpii necesari pentru a respinge infecția cu COVID-19. Unii au presupus că are boala, mirându-se că artista a ieșit din carantină după acest test. Pentru a clarifica situația, Madonna a explicat într-o postare pe Instagram ce s-a întâmplat de fapt.

Publicat

pe

Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”
Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

În urmă cu câteva zile, Madonna anunța că a fost testată pentru anticorpii necesari respingerii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Încântată că are imunitate la virus, artista a ieșit să inspire "aerul de COVID-19" într-o plimbare cu mașina, ulterior apărând în presă și informația că ar fi mers la o petrecere.

"Atunci când testul pentru anticorpi iese pozitiv înseamnă că AI AVUT virusul"

Publicul nu a înțeles exact ce presupune acest test, așa încât au crezut că Madonna are virusul. Pentru a clarifica situația, artista a dezvăluit într-o postare pe Instagram că a fost infectată cu noul coronavirus în turneul "Madame X", dar că s-a vindecat, tocmai din acest motiv având acum anticorpi.

"Atunci când testul pentru anticorpi iese pozitiv înseamnă că AI AVUT virusul, ceea ce este evident că s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu în Paris, din urmă cu 7 săptămâni, la fel ca mulți artiști din echipa mea. Cu toții am crezut că e o gripă foarte virulentă. Mulțumim lui Dumnezeu, suntem cu toții bine și sănătoși acum. Sper că asta clarifică situația pentru toată lumea. Informația e putere!"

Madonna se alătură, astfel, altor persoane din sfera publică ce au vorbit deschis despre infecția cu COVID-19, cum ar fi Tom Hanks și Pink.

În urmă cu câteva săptămâni, Madonna a reușit să-l pună în dificultate pe Donald Trump fără a-i aduce nicio acuzație directă. Artista a realizat un montaj cu declarații neargumentate ale președintelui Statelor Unite pe tema răspândirii și combaterii coronavirusului.

Primele declarații datează din luna ianuarie, când Trump susținea că "situația este sub control", artista punctând apoi afirmații din lune februarie, potrivit cărora virusul ar muri atunci când vremea se încălzește și că va dispărea, pur și simplu, "ca prin minune". Puteți urmări montajul realizat de Madonna într-un articol anterior.

Comentează

Trending