Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lorde lucrează la un nou album

Într-un newsletter, artista a dezvăluit că lucrează la cel de-al treilea material discografic. Lorde colaborează din nou cu Jack Antonoff, alături de care s-a asociat și la precedentul album, "Melodrama".

Publicat

pe

Lorde
Lorde

Dacă există vreun aspect pozitiv al perioadei de izolare socială, acela ar putea fi creșterea nivelului de creativitate. În această vremuri, publicul se poate aștepta la muzică și proiecte noi, precum și colaborări interesante. Este și cazul lui Lorde, care a menționat că un nou album este în lucru. 

Muziciana a spus că a început să lucreze la proiect dinaintea carantinei, când ea și colaboratorul său, Jack Antonoff (Lana del Rey, Taylor Swift, St. Vincent) își împărțeau timpul între studioul din Noua Zeelandă și cel din Los Angeles. Cei doi nu au fost încetiniți de situația actuală, colaborând via FaceTime.

Lorde a mărturisit că din cauza pandemiei, îi va lua ceva mai mult pentru a finaliza albumul, dar este foarte încântată de rezultatele obținute până acum.

"Lucrul [la album] e atât de grozav! Abia aștept să îl ascultați", a scris Lorde în newsletter.

Discul anterior, "Melodrama", a fost lansat pe 16 iunie 2017, primind review-uri excelente (5 stele din 5) din partea The Daily Telegraph și NME. Finalizarea acestui album fusese anunțată de Lorde încă din noiembrie 2016, printr-o scrisoare publicată pe Facebook. De pe acest album au fost extrase două single-uri: "Green Light" și "Perfect Places". Piesa ”Green Light” a fost certificată cu platină în Australia și Noua Zeelandă și cu argint în UK.

Trending