Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Lorde lucrează la un nou album

Într-un newsletter, artista a dezvăluit că lucrează la cel de-al treilea material discografic. Lorde colaborează din nou cu Jack Antonoff, alături de care s-a asociat și la precedentul album, "Melodrama".
Lorde

Lorde

Dacă există vreun aspect pozitiv al perioadei de izolare socială, acela ar putea fi creșterea nivelului de creativitate. În această vremuri, publicul se poate aștepta la muzică și proiecte noi, precum și colaborări interesante. Este și cazul lui Lorde, care a menționat că un nou album este în lucru. 

Muziciana a spus că a început să lucreze la proiect dinaintea carantinei, când ea și colaboratorul său, Jack Antonoff (Lana del Rey, Taylor Swift, St. Vincent) își împărțeau timpul între studioul din Noua Zeelandă și cel din Los Angeles. Cei doi nu au fost încetiniți de situația actuală, colaborând via FaceTime.

Lorde a mărturisit că din cauza pandemiei, îi va lua ceva mai mult pentru a finaliza albumul, dar este foarte încântată de rezultatele obținute până acum.

"Lucrul [la album] e atât de grozav! Abia aștept să îl ascultați", a scris Lorde în newsletter.

Discul anterior, "Melodrama", a fost lansat pe 16 iunie 2017, primind review-uri excelente (5 stele din 5) din partea The Daily Telegraph și NME. Finalizarea acestui album fusese anunțată de Lorde încă din noiembrie 2016, printr-o scrisoare publicată pe Facebook. De pe acest album au fost extrase două single-uri: "Green Light" și "Perfect Places". Piesa ”Green Light” a fost certificată cu platină în Australia și Noua Zeelandă și cu argint în UK.

Citește mai multe despre Lorde
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie; Iată în ce condiţii

Industria spectacolelor şi concertelor din România a fost paralizată de pandemia de Covid-19 şi măsurile aduse de aceasta: carantină, izolare,...

Închide