Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Katie Melua și fratele ei au susținut un recital online - VIDEO

Katie Melua ne înseninează zilele de izolare cu un recital online. Acompaniată la chitară de fratele ei, artista a interpretat piese a căror semnificație punctează universul ei interior în aceste momente.
Katie Melua Live, din izolare

Katie Melua Live, din izolare

Din dorința de a sprijini artiștii independenți afectați financiar de perioada de izolare, Katie Melua s-a alăturat proiectului PRS Presents: LCKDWN. Acesta își propune să strângă fonduri pentru oamenii creativi puternic afectați de COVID-19, fiecare concert din cadrul proiectului oferind publicului oportunitatea de a face donații.

În recitalul ei, Katie Melua a fost acompaniată de fratele său, Zurab, artista mărturisind că se simte norocoasă că îl are aproape în această perioadă.

"Vă mulțumesc tuturor că sunteți alături de noi. Sper că sunteți în siguranță, că sunteți sănătoși în aceste vremuri foarte ciudate. Eu sunt în Londra cu familia mea și sunt incredibil de norocoasă ca artist, ca muzician, că sunt izolată cu fratele meu mai mic, Zurab, care mă va acompania la chitară. Am pregătit pentru voi un setlist de cinci piese. Am ales piesele gândindu-ne la tot ceea ce se întâmplă aici zilele acestea. Sper să vă placă!", a declarat Katie în debutul recitalului ei.

Setlistul cuprinde melodii ca "Perfect World", despre care Katie a mărturisit că este preferata mamei sale, "The Closest Thing To Crazy", o melodie despre emoții contradictorii, și "Belfast (Penguins and Cats)", pe care a compus-o la 18 ani, la doar un an de când învățase să cânte la chitară.

VIDEO: PRS Presents: LCKDWN cu Katie Melua

În toamna anului 2016, Katie Melua lansa cel de-al 7-lea material de studio. Intitulat "In Winter", discul a fost înregistrat împreună cu Gori Women’s Choir (în traducere: Corul Femeilor din Gori, Georgia) și a inclus single-urile "Dreams On Fire" și "Perfect World".

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul ei album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în 1,8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010), "Secret Symphony' (2012), "Ketevan" (2013) și "In Winter" (2016).

Citește mai multe despre Katie Melua
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barack și Michelle Obama, Lady Gaga, Alicia Keys și mulți alții vor participa la o ceremonie de absolvire ce are loc pe YouTube

YouTube a anunțat o ceremonie de absolvire video pentru clasa 2020, deoarece studenții nu vor putea sărbători în persoană din...

Închide