Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Joaquin Phoenix, cunoscut pentru rolul din "Joker", și partenera sa așteaptă primul copil

Câștigătorul premiului Oscar și iubita sa, actrița Rooney Mara așteaptă primul lor copil. Deși cuplul nu a făcut anunțul în mod oficial, o sursă apropiată a confirmat că Rooney este însărcinată în șase luni.
Joaquin Phoenix și Rooney Mara în

Joaquin Phoenix și Rooney Mara în "Her" (captură ecran)

Potrivit publicației Page Six, cuplul cunoscut pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul timpului, în interviuri sau în apariții publice, și-a petrecut perioada de izolare în domiciliul său din Los Angeles. În ultima vreme, actrița a purtat haine largi pentru a-și ascunde burtica.

Phoenix, în vârstă de 45, și Mara, în vârstă de 35 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filme ale lungmetrajului "Her" (2013). Nu și-au anunțat statusul relațional decât în 2017, la Festivalul de Film de la Cannes. Perechea s-a reunit pe micile ecran pentru "Mary Magdalene" în anul următor, iar ulterior și-a sărbătorit logodna în iulie 2019.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, din toamna trecută, actorul a spus că inițial a crezut că Rooney îl disprețuiește, doar pentru a afla mai târziu că era doar rezervată deoarece avea sentimente pentru el.

"Este singura fată pe care am căutat-o pe internet. Eram doar prieteni, comunicam prin email. Nu mai făcusem asta niciodată. Nu mai căutasem vreo fată pe internet", a menționat Joaquin în același interviu.

Joaquin Phoenix a impresionat cu rolul din "Joker". Deși calitățile sale actoricești erau evidente și înaintea acestui proiect, "Joker" l-a plasat pe o poziție și mai înaltă. Filmul a obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în toate categoriile importante.

"Joker" i-a adus lui Phoenix primul său Oscar, dar și un Glob de Aur, un Bafta și un SAG Award. De asemenea, filmul a câștigat și premiul pentru "Cel mai bun soundtrack".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams se alătură colegilor din Take That pentru un concert online

Robbie Williams se va reuni cu foștii colegi din Take That pentru un concert online în scopuri caritabile. Evenimentul va...

Închide