Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Joaquin Phoenix, cunoscut pentru rolul din "Joker", și partenera sa așteaptă primul copil

Câștigătorul premiului Oscar și iubita sa, actrița Rooney Mara așteaptă primul lor copil. Deși cuplul nu a făcut anunțul în mod oficial, o sursă apropiată a confirmat că Rooney este însărcinată în șase luni.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix și Rooney Mara în "Her" (captură ecran)
Joaquin Phoenix și Rooney Mara în "Her" (captură ecran)

Potrivit publicației Page Six, cuplul cunoscut pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul timpului, în interviuri sau în apariții publice, și-a petrecut perioada de izolare în domiciliul său din Los Angeles. În ultima vreme, actrița a purtat haine largi pentru a-și ascunde burtica.

Phoenix, în vârstă de 45, și Mara, în vârstă de 35 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filme ale lungmetrajului "Her" (2013). Nu și-au anunțat statusul relațional decât în 2017, la Festivalul de Film de la Cannes. Perechea s-a reunit pe micile ecran pentru "Mary Magdalene" în anul următor, iar ulterior și-a sărbătorit logodna în iulie 2019.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, din toamna trecută, actorul a spus că inițial a crezut că Rooney îl disprețuiește, doar pentru a afla mai târziu că era doar rezervată deoarece avea sentimente pentru el.

"Este singura fată pe care am căutat-o pe internet. Eram doar prieteni, comunicam prin email. Nu mai făcusem asta niciodată. Nu mai căutasem vreo fată pe internet", a menționat Joaquin în același interviu.

Joaquin Phoenix a impresionat cu rolul din "Joker". Deși calitățile sale actoricești erau evidente și înaintea acestui proiect, "Joker" l-a plasat pe o poziție și mai înaltă. Filmul a obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în toate categoriile importante.

"Joker" i-a adus lui Phoenix primul său Oscar, dar și un Glob de Aur, un Bafta și un SAG Award. De asemenea, filmul a câștigat și premiul pentru "Cel mai bun soundtrack".

Comentează

Trending