Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

În memoria tatălui său, fiica cea mare a lui Chris Cornell a lansat un podcast despre sănătatea mintală

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la trecerea în neființă a lui Chris Cornell, fiica cea mare a anunțat lansarea unui podcast care abordează aspecte ale sănătății mintale.
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

Lily Cornell-Silver a scris pe Instagram despre noua sa inițiativă. Podcastul, intitulat "Mind Wide Open", este constituit dintr-o succesiune de interviuri concentrate pe subiecte cheie despre sănătatea mintală. Silver a spus că podcastul va avea o serie de invitați, de la profesioniști în domeniul sănătății mintale, personalități publice, colegi și alții care vor împărtăși poveștile și luptele lor, oferind, de asemenea, cunoștințe și sfaturi.

"Scopul meu pentru acest proiect este simplu: să ajute la normalizarea discuțiilor deschise despre sănătatea mintală, Acum, mai mult ca oricând, oamenii se luptă pentru menținerea unei bune sănătăți mintale, dar și cu trauma colectivă, stresul, pierderea și durerea declanșată de pandemia de COVID-19. Această pandemie evidențiază cât de puține resurse sunt disponibile pe scară largă. Vreau să creez un spațiu dedicat, care să acorde prioritate echilibrului mintal și emoțional și care să permită discuții sincere", este menționat în mesajul scris de Lily Cornell-Silver.

Primul invitat al podcastului "Mind Wide Open" va fi Laura van Dernoot Lipsky, fondatorul și directorul institutului The Trauma Stewarship. Personalul institutului pune la dispoziție discursuri, wokshopuri, consultare directă și oferă instrumente practice pentru cultivarea cunoștințelor profunde de sine celor care au nevoie.

Sora mai mică a lui Lily, Toni Cornell, a adus un omagiu răposatului lor tată prin mai multe eforturi muzicale. Toni a donat unei organizații umanitare 20.000 de dolari din încasările provenite din cover-ului "Nothing Compares 2U", realizat în duet cu tatăl ei său. Recent, tânăra a interpretat "Hunger Strike" (Temple of Dog), în cadrul unui eveniment live streaming ce a avut ca scop strângerea de fonduri în lupta cu COVID-19.

Chris Cornell s-a stins din viață pe 18 mai 2017, la vârsta de 52 de ani, cauza morții fiind sinuciderea. Artistul a fost găsit fără suflare în camera unui hotel din Detroit, după ce, cu câteva ore înainte, susținuse un concert la Fox Theatre Detroit‏.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris povestește cum medicii i-au repornit inima după ce "a murit" în 2014

Calvin Harris a dezvăluit că în 2014 a fost pe punctul de a muri. Potrivit DJ-ului, viața i-a fost salvată...

Închide